Την πρωτοβουλία για την δημιουργία μίας ολοκληρωμένης και εξειδικευμένης νοσοκομειακής μονάδας για ουσιαστική υγειονομική περίθαλψη των ΑΜΕΑ παρουσίασε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ι. Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Κόντα, την πρόεδρο του ΟΚΠΑ του Δήμου κ. Παρασκευή Αρσένη-Λάμπρου και τον πρόεδρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» κ. Νικόλαο Ανυφαντή επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο και τον ενημέρωσαν αναλυτικά για αυτήν την δράση ζητώντας την ευχή του για την πορεία των εργασιών.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου Νοσοκομείου περίθαλψης και και Ειδικής μεταχείρισης που θα επιλύσει αξιοπρεπώς το πρόβλημα της υγειονομικής φροντίδας των ΑΜΕΑ σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, θα είναι ένα Νοσοκομείο διασυνδεδεμένο με αντίστοιχες υπηρεσίες και φορείς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που εξυπηρετούν αντίστοιχα περιστατικά, αλλά και θα είναι πλαισιωμένο με σύγχρονη μονάδα ανάνηψης και αποκατάστασης με δυνατότητα ολιγοήμερης φιλοξενίας σε περιπτώσεις που εκ των πραγμάτων, επιβάλλεται η ολιγοήμερη παραμονή του γονέα-συνοδού.

Previous article⭕ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ:✅ Κατάλληλη διατροφή & σακχαρώδης διαβήτης
Next articleΒράβευση για το 1ο Γυμνάσιο και την παγκόσμια πιστοποίηση των Special Olympics , Unified schools – Play Unified Learn Unified!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy