Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής
Με την σεφ Χριστίνα Τριαντοπουλου της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων -Αρχιζαχαροπλαστων
Σήμερα τα παιδιά ετοίμασαν λαχταριστά μαφινς με κομμάτια μπανάνας και μαύρη σοκολάτα!
Η συνταγή:
Υλικά:250 γραμ. βούτυρο, 300γραμ. ζάχαρη μαύρη,250ml γάλα,1 βανίλια,1 φαρίνα,1 μεγάλη μπανάνα σε κομματάκια, μισή μαύρη σοκολάτα κ 50 γραμ. χρωματιστή τρούφα, 2 αυγά.
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη & τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα,τη βανίλια & τη φαρίνα. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας & στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας. Ανακατεύουμε ελαφρά, & ρίχνουμε το μείγμα μας στις χάρτινες θηκούλες τις οποίες τοποθετούμε μέσα στις φόρμες φούρνου. Ψήνουμε στους 180βαθμους για 20′ λεπτά. Καλή επιτυχία.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές γιαγιά Έφη και παππού Νίκο για την βοήθεια τους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here