Αγαπητοί γονείς ,

Σας καλωσορίζουμε στην 4η συνάντηση της Σχολής Γονέων για φέτος  την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:15 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλησσίων ( Κισσάβου 11 ) αίθουσα Νέστωρ (ισόγειο) .

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: « ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ  ΤΙΣ «ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ» ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!»

Συντονίστρια    : Ειρήνη Ρέππα,  συστημική οικογενειακή θεραπεύτρια , σύμβουλος    επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

  • Γιατί είναι τόσο δύσκολο να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε και να είμαστε κοντά συναισθηματικά ακόμα και με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα;
  • Τι εμποδίζει την ουσιαστική επικοινωνία με τα παιδιά μας  ειδικότερα στη ταραγμένη εποχή της εφηβείας τους  και  τι μπορεί να την βελτιώσει;
  • Πρόκειται για ένα βιωματικό εργαστήριο επικοινωνίας στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να στρέψουμε το φακό στο δική μας   σχέση με τους γονείς μας ,μέσα  από τη θεραπευτική γραφή και τη βιωματική αλληλεπίδραση.
  • Μόνο μέσα από το μονοπάτι της αυτογνωσίας , μπορούμε να  επανακαθορίσουμε το γονεϊκό μας ρόλο, αποφεύγοντας  την επανάληψη επικοινωνιακών μοτίβων  που δυσκόλεψαν τις  δικές μας   οικογενειακές σχέσεις.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 18.15, στο  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (ΚΙΣΣΑΒΟΥ 11-ΙΣΟΓΕΙΟ) για τη 4η δωρεάν ομιλία της Σχολής Γονέων του Δήμου Βριλησσίων, για τη σεζόν 2022-23.

Προηγούμενο άρθροΣημαντική Ενημέρωση προς κάθε ενδιαφερόμενο: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο
Επόμενο άρθροΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 από τις 11.00-17.00 θα διεξαχθεί καθιερωμένος έλεγχος COVID-19 στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων