Αγαπητοί γονείς ,

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη σε εσάς και τις οικογένειές σας  ,

Σας καλωσορίζουμε στην 10η συνάντηση της Σχολής Γονέων  την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλησσίων ( Κισσάβου 11 )- (ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΕΣΤΩΡ ΙΣΟΓΕΙΟ).

Συνάντηση με θέμα:

Ομιλήτρια: Ειρώνα Νεονάκη, Λογοθεραπεύτρια, BSc/ PGDip/ MSc. Καθηγήτρια τμήματος Λογοθεραπείας, campus Αμαρουσίου, Μητροπολιτικό κολλέγιο. [Θα θέλαμε τα στοιχεία να καταγραφούν όπως τα αναγράφω].

Τίτλος ομιλίας: “Χρειάζεται το παιδί μου λογοθεραπεία;”

Χρειάζεται το παιδί μου Λογοθεραπεία;

Η ανάπτυξη της αλληλεπίδρασης των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας με τους συνομηλίκους τους, καθώς και με ενήλικες, μπορεί να ποικίλει και αποτελεί μία σύνθετη διαδικασία, που συχνά εγείρει ερωτήματα. Η εξέλιξη της μαθησιακής προόδου των παιδιών ενδέχεται, επίσης, ενίοτε να προκαλεί προβληματισμούς σε γονείς και εκπαιδευτικούς τόσο για το ακαδημαϊκό μέλλον των παιδιών όσο και για την κοινωνικοσυναισθηματική τους ευημερία.

o          Τι χρήζει προσοχής και διερεύνησης;

o          Ποιος ο ρόλος των γονέων;

o          Ποιος ο ρόλος των εκπαιδευτικών;

o          Ποιος ο ρόλος των λογοθεραπευτών και άλλων ειδικών;

o          Πώς μπορεί ένα παιδί να ωφεληθεί εάν ενισχυθούν οι ικανότητές του σχετικά με την ομιλία, τον λόγο (προφορικό και γραπτό), και την επικοινωνία του γενικότερα;

Σύντομο βιογραφικό:

Η κα Νεονάκη εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια με παιδιά και εφήβους με ποικίλες δυσκολίες ομιλίας, λόγου και επικοινωνίας τα τελευταία 20 χρόνια. Σπούδασε σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει τα εξής πτυχία:

BSc Honours in Logopaedics, PGDip  in Speech and Language Therapy, και MSc in Speech and Language Therapy. Έχει εξειδίκευση σε ποικίλες μεθόδους παρέμβασης και θεραπευτικά προγράμματα.

Είναι μέλος ελληνικών και βρετανικών συλλόγων και φορέων (π.χ. Health and Care Professions Council/ HCPC, Royal College of Speech and Language Therapists/ RCSLT, Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών/ ΠΣΛ).

Η κλινική της εμπειρία αποκτήθηκε σε ποικίλα πλαίσια σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.

Παράλληλα με το κλινικό της έργο, διδάσκει στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε φοιτητές Λογοθεραπείας και εποπτεύει, επίσης, συναδέλφους λογοθεραπευτές.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στις 18.00, στο  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (ΚΙΣΣΑΒΟΥ 11) για τη 10η δωρεάν ομιλία της Σχολής Γονέων του Δήμου Βριλησσίων, για τη σεζόν 2022-23.

Προηγούμενο άρθροΝέα προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Βριλησσίων, την Κυριακή 23/4/2023- Σας καλούμε αν δεν είστε να γίνετε εθελοντές αιμοδότες την Κυριακή του Θωμά
Επόμενο άρθρο10η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 21.04.2023 ΣΤΙΣ 18.00 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ-ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων