ΣΑΒΒΑΤΟ 30/1/2021
?Έκτακτη αιμοδοσία στο Δήμο Βριλησσίων μετά από έκκληση του Γ.Ν. Αθηνών «Αλεξάνδρα» και του Ελληνικού Συλλόγου Θαλασσαιμίας Θεσσαλονίκης.
Επείγουσα έκκληση για αίμα απευθύνουν το Γ. Ν. Αθηνών «Αλεξάνδρα» και ο Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας στη Θεσσαλονίκη καθώς τα αποθέματα σε αίμα δεν επαρκούν, ώστε να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω κορωνοιού.
Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης σε συνεργασία με όλους τους φορείς αιμοδοσίας της πόλης, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος “Η Αλληλεγγύη”, Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων, Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άνω Βριλήσσια, Πολιτιστικός και Αθλητικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων “Μεταμόρφωσης Σωτήρος”, διοργανώνει ΕΚΤΑΚΤΗ εθελοντική αιμοδοσία στις 30 Ιανουαρίου, από τις 09.30 και για όσο χρειαστεί, στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου ( Λ. Πεντέλης 62).
?Ο Δήμος Βριλησσίων ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ προς όλους τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια και να προσέλθουν να αιμοδοτήσουν κλείνοντας πρώτα ραντεβού στο 210-8045564 και 2106135611, ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός.
Η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα γίνει με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων.
?Για την μετακίνηση σας στέλνετε SMS στο 13033 1 κενό, ονοματεπώνυμο, δ/νση κατοικίας.
Previous article3ος Παιδικός Δημοτικός Σταθμός: ?Γνωριμία με την εποχή του Χειμώνα και τους αριθμούς
Next articleΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ- Παρασκευή 22/1/2021 στις 6.00 μ.μ.-μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy