Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω των Δημοτικών Ιατρείων του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της προληπτικής φροντίδας υγείας και σε συνέχεια των τακτικών μοριακών ελέγχων στο προσωπικό , πραγματοποίησε σήμερα έλεγχο σε 390 εργαζόμενους. Το αποτέλεσμα έδειξε στο σύνολό του αρνητικό στον ιό.
▶️Η διαδικασία ελέγχου, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να διενεργηθεί από τις «Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι» της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, λόγω ύποπτου κρούσματος σε προσωπικό της μονάδας ΚΟΕΣ, και προκειμένου να μην ακυρωθεί, πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό κλιμάκιο των Δημοτικών Ιατρείων του ΟΚΠΑ Βριλησσίων αποτελούμενο από? 2 ιατρούς, ?2 νοσηλεύτριες και? 2 γραμματείς.
?Στο κλιμάκιο του ΟΚΠΑΔΒ συμμετείχαν ενεργά δύο μέλη του Δ.Σ λόγω της ειδικότητά τους, ο κος Λιακόπουλος Κώστας και η κα Ράπτη Σοφία, οι οποίοι σε συνεργασία με το μόνιμο προσωπικό διενήργησαν τον πολύωρο έλεγχο (10.00-14.00). Την όλη διαδικασία οργάνωσε και επίβλεψε η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας κα Βούλα Αρσένη-Λάμπρου.
Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά με πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, έχοντας λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέσα ατομικής προστασίας και υγιεινής.
Προηγούμενο άρθρο? ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ για self test
Επόμενο άρθρο❤️Ανθρωπιστική αποστολή στο Γηροκομείο Καρύστου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων