Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει ότι τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10:00 – 15:00, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν έλεγχος ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid covid-19 test), σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στον παράδρομο της Λ. Αναπαύσεως.
Τα Drive through rapid tests θα πραγματοποιηθούν, σε όσους επιθυμούν, από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ χωρίς ραντεβού, αποκλειστικά σε άτομα που θα μετακινούνται με αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο ή ηλεκτρικό πατίνι. Rapid covid-19 test δεν θα διενεργηθούν σε πεζούς.
? Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική
Για μετακίνηση αποστολή sms στο 13033 κωδικός 1
Πρέπει να έχετε μαζί σας την Αστυνομική Ταυτότητα
Να γνωρίζετε τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
Σε έλεγχο μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 10 ετών
Απαιτείται αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος
Στο αυτοκίνητο οι επιβαίνοντες μπορούν να είναι έως 3 άτομα (συγγενικά)
«H συνεργασία όλων κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου η διαδικασία να κυλήσει ομαλά και να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας. Τηρούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού» τονίζει ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης στα τηλέφωνα 210-6135611, 210-8105052,
Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08.00 – 20:00!
Προηγούμενο άρθροΚοινωνικό Φαρμακείο: Το Σάββατο 19/12/2020 παραδώσαμε στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φίλυρο στην Θεσσαλονίκη φάρμακα και ιματισμό
Επόμενο άρθροΌπως κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα η φυσιολατρική κίνηση ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων