Ζητούμενο για εμάς :
Μια κοινωνία αξιών
Το μήνυμα : τίποτα δεν είναι αδύνατον
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι οι “Ήρωες της ζωής”.
Στην σημερινή τιμητική εκδήλωση του Δήμου μας, παρευρέθηκαν, χαιρέτησαν βράβευσαν και συμμετείχαν ενεργά στα αθλήματα
?ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ.Ξένος Μανιατογιαννης, η ?Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ.Λουκία Κεφαλογιάννη,?
οι Αντιδ/ρχοι Β.Αρσένη, Σοφία Χατζάρα, Κων.Βαφειάδης, Χριστίνα Μαλακού,?ο Πρόεδρος 1ης Σχολικής Επιτροπής κ. Κων.Λιακοπουλος, ?τα μέλη του ΔΣ ΟΚΠΑΔΒ κ.Σοφία Ράπτη, ο κ.Ν.Κωστουλας,
ο Διοικητής Ασφαλείας Βριλησσίων κ.Α.Παππάς, η Διοικήτρια Αστυν.Τμημ. Βριλησσίων κ.Σαατσακη, εκπρόσωπος της Δ/νσης Περιβάλλοντος κ βιώσιμης ανάπτυξης κ.Εύη Καλουμερη, εκπρόσωπος του ?ΠΑΟΔΗΒ κ.Γεωργιάδης, ο Δ/ντης του 4ου δημοτικού Σχολείου? κ.Κοσμοπουλος Γ., κ. Γεωργόπουλος Σωτήρης Δ/ντης του 6ου , οι? εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής των δημοτικών σχολείων Βριλησσίων, ?εκπρόσωποι εκπαιδευτικοί των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων των Βριλησσίων, καθώς και μαθητές κ μαθήτριες αντίστοιχα. ?
?Μαθητές και μαθήτριες από το Athener Schule.?Αντιπροσωπείες φορέων ΑμεΑ από:✅ Εστία , ✅Μαργαρίτα, ✅Πέταγμα με τον κ.Καλοπιση,✅ Ορίζοντες με τον Πρόεδρο τους κ.Ανυφαντή Ν. & το εκπαιδευτικό προσωπικό της δομής ✅ΠΕΓΚΑΠ με τον Πρόεδρο κ. Εμμανουηλίδη Ομ. & Λουίζα Εμμανουηλίδη , ✅Κρίκος με όλο το προσωπικό κ τα μέλη μας. ✅Οι γονείς,✅ συνοδοί, και ο Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων &? κηδεμόνων του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος κ.Στρατηγοπουλος.
?Την παρουσίαση για το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος έκανε η κοινωνική λειτουργός κ Φιλίππου Ελ, ενώ την? αθλητική επιμέλεια ανέλαβε η κ.Τρομπέτα Ειρ. σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ανάπτυξης.
?Συμμετείχαν οι χώρες Ιταλία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Ισπανία με εκπροσώπους τους επιστημονικό προσωπικό.
✅Πραγματοποιήθηκε βράβευση από τον Δήμαρχο του Παραολυμπιονικη του Τόκιο ?Γιάννη Σεβδικαλη αθλητή του Συλλόγου Αίολος Βριλησσίων,ο οποίος κατέλαβε την 5η θέση?? στα 400μ. Παρευρέθηκαν οι προπονητές του? Γιαλουρακης Νεκτάριος και Δ. Γερασίμου.
?Την εκδήλωση υποστήριξαν το προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ, του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Κρίκος,του ΠΑΟΔΗΒ,της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης, της 1ης Σχολικής Επιτροπής, εθελοντές, και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ανάπτυξης.
?Γιατρός της εκδήλωσης ο κος Ε. Τουργελης ιατρός των Δημοτικών Ιατρείων.
?Ευχαριστούμε όλους για την συνεργασία και το ισχυρό μήνυμα που έμπρακτα μεταδόθηκε, αυτό της αθλητικής ενσωμάτωσης ΑμεΑ και μη.

Προηγούμενο άρθρο⭕Δημοτικά Ιατρεία – Κοινωνικό Φαρμακείο:?Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της τρίτης δόσης του εμβολίου.
Επόμενο άρθρο3-6 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο bazaar μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων