Ζητούμενο για εμάς :
Μια κοινωνία αξιών
Το μήνυμα : τίποτα δεν είναι αδύνατον
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι οι “Ήρωες της ζωής”.
Στην σημερινή τιμητική εκδήλωση του Δήμου μας, παρευρέθηκαν, χαιρέτησαν βράβευσαν και συμμετείχαν ενεργά στα αθλήματα
👉ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ.Ξένος Μανιατογιαννης, η 👇Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ.Λουκία Κεφαλογιάννη,👇
οι Αντιδ/ρχοι Β.Αρσένη, Σοφία Χατζάρα, Κων.Βαφειάδης, Χριστίνα Μαλακού,👇ο Πρόεδρος 1ης Σχολικής Επιτροπής κ. Κων.Λιακοπουλος, 👇τα μέλη του ΔΣ ΟΚΠΑΔΒ κ.Σοφία Ράπτη, ο κ.Ν.Κωστουλας,
ο Διοικητής Ασφαλείας Βριλησσίων κ.Α.Παππάς, η Διοικήτρια Αστυν.Τμημ. Βριλησσίων κ.Σαατσακη, εκπρόσωπος της Δ/νσης Περιβάλλοντος κ βιώσιμης ανάπτυξης κ.Εύη Καλουμερη, εκπρόσωπος του 👉ΠΑΟΔΗΒ κ.Γεωργιάδης, ο Δ/ντης του 4ου δημοτικού Σχολείου👇 κ.Κοσμοπουλος Γ., κ. Γεωργόπουλος Σωτήρης Δ/ντης του 6ου , οι👇 εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής των δημοτικών σχολείων Βριλησσίων, 👇εκπρόσωποι εκπαιδευτικοί των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων των Βριλησσίων, καθώς και μαθητές κ μαθήτριες αντίστοιχα. 🙏
👉Μαθητές και μαθήτριες από το Athener Schule.👇Αντιπροσωπείες φορέων ΑμεΑ από:✅ Εστία , ✅Μαργαρίτα, ✅Πέταγμα με τον κ.Καλοπιση,✅ Ορίζοντες με τον Πρόεδρο τους κ.Ανυφαντή Ν. & το εκπαιδευτικό προσωπικό της δομής ✅ΠΕΓΚΑΠ με τον Πρόεδρο κ. Εμμανουηλίδη Ομ. & Λουίζα Εμμανουηλίδη , ✅Κρίκος με όλο το προσωπικό κ τα μέλη μας. ✅Οι γονείς,✅ συνοδοί, και ο Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων &👇 κηδεμόνων του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος κ.Στρατηγοπουλος.
👉Την παρουσίαση για το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος έκανε η κοινωνική λειτουργός κ Φιλίππου Ελ, ενώ την👇 αθλητική επιμέλεια ανέλαβε η κ.Τρομπέτα Ειρ. σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ανάπτυξης.
👉Συμμετείχαν οι χώρες Ιταλία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Ισπανία με εκπροσώπους τους επιστημονικό προσωπικό.
✅Πραγματοποιήθηκε βράβευση από τον Δήμαρχο του Παραολυμπιονικη του Τόκιο 👉Γιάννη Σεβδικαλη αθλητή του Συλλόγου Αίολος Βριλησσίων,ο οποίος κατέλαβε την 5η θέση🏃🏆 στα 400μ. Παρευρέθηκαν οι προπονητές του👇 Γιαλουρακης Νεκτάριος και Δ. Γερασίμου.
🙏Την εκδήλωση υποστήριξαν το προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ, του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Κρίκος,του ΠΑΟΔΗΒ,της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης, της 1ης Σχολικής Επιτροπής, εθελοντές, και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ανάπτυξης.
👉Γιατρός της εκδήλωσης ο κος Ε. Τουργελης ιατρός των Δημοτικών Ιατρείων.
🙏Ευχαριστούμε όλους για την συνεργασία και το ισχυρό μήνυμα που έμπρακτα μεταδόθηκε, αυτό της αθλητικής ενσωμάτωσης ΑμεΑ και μη.

Previous article⭕Δημοτικά Ιατρεία – Κοινωνικό Φαρμακείο:👉Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της τρίτης δόσης του εμβολίου.
Next article3-6 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο bazaar μας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy