Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 8/7/2022 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλησσίων, για την αποφοίτηση των μαθητών-τριων των τμημάτων Αραβικής γλώσσας που πραγματοποιήθηκαν κατά τα έτη 2020-2021,σε συνεργασία με την Ελληνολιβανική Ένωση Ελλάδος.
?Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία αυτή, τον Πρόεδρο της Ένωσης κ.Ελίας Ουαλίντ, τους καθηγητές κ.Γ. Χαραλαμπίδη,κ. Αχμάντ, και κα Μονέ.
?Την απονομή των βεβαιώσεων πραγματοποίησε η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ κ Αντιδ/ρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ Αγωγής Υγείας Β.Αρσενη-Λαμπρου, η οποία μετέφερε και τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Ξένου Μανιατογιαννη, και τα μέλη του ΔΣ του ΟΚΠΑΔΒ κα Σοφία Ράπτη και κ. Νίκο Κωστούλα.
Το παιδικό τμήμα τραγούδησε στα αραβικά ένα τραγουδάκι που είχαν ετοιμάσει με την δασκάλα τους, ενώ τα τμήματα ενηλίκων συζήτησε στα αραβικά για λίγο.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μπουφέ Λιβανέζικων εδεσμάτων και Ελληνικών γλυκών.
Η φιλία των δύο λαών Λιβάνου και Βριλησσίων αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας και μέσα από πράξεις αλληλεγγύης και στήριξης μεταξύ των δύο.
Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας τόσο τους Βριλησσιωτες όσο και τους Λιβανέζους που κατοικούν στον Δήμο μας, για την συνεργασία.
Τα μαθήματα θα συνεχιστούν για 3η χρονιά.
Για νέες εγγραφές καλέστε στο τηλ. του ΟΚΠΑΔΒ 210-6135611.
Καλό καλοκαίρι
?
Previous articleEmbassy of Ukraine to the Hellenic Republic :Συνεχίζουμε να οργανώνουμε συναντήσεις με εκπροσώπους και διοίκηση των δήμων της Αθήνας, οι οποίοι παρέχουν βοήθεια στην Ουκρανία και τους Ουκρανούς που έχουν βρει προσωρινή προστασία στο έδαφος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Next article?Τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης -Συμβουλευτική ✅Ενδιαφέροντα άρθρα ψυχολογίας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy