Ολοκληρώθηκε μια ακόμη προγραμματισμένη αιμοδοσία αυτή τη φορά στον Ι.Ν.Αγίων 12 Αποστόλων με την υποστήριξη όλων των φορέων αιμοδοσίας της πόλης μας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν. Σισμανογλείο – Αμαλία Φλέμινγκ.
?Σας ευχαριστούμε όλους καθώς και τους νέους μας, οι οποίοι κάθε φορά γίνονται και περισσότεροι??Ενημερώνουμε ότι οι αιμοδοσίες πραγματοποιούνται κάθε 3μηνες ,είναι κοινές μεταξύ όλων των φορέων αιμοδοσίας της πόλης, και όταν χρειάζεται προγραμματίζονται και έκτακτες.
?Μέχρι σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί πάνω από 700 συμπολίτες μας τον τελευταίο χρόνο και οι εθελοντές αιμοδότες αυξήθηκαν, όπως και οι μονάδες αίματος που συγκεντρώνονται κάθε φορά.
?Συνεχίζουμε, ενωμένοι και δυναμικά με ένα κοινό στόχο ,την ενδυνάμωση του εθελοντικού κινήματος αιμοδοσίας για να σώζονται περισσότερες ζωές και να μην αγοράζουμε αίμα από το εξωτερικό!!
Previous articleΔομή Ψυχολογικής Διάγνωσης Υποστήριξης- Συμβουλευτική Ζεύγους-Οικογένειας
Next articleΞεκίνησαν από το πρωί τα δύο ιατρικά κλιμάκια ΕΟΔΥ και ΟΚΠΑΔΒ με τέστ covid-19, για όλους τους Βριλησσιώτες και για τους εργαζόμενους του Δήμου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy