Ολοκληρώθηκε μια ακόμη προγραμματισμένη αιμοδοσία αυτή τη φορά στον Ι.Ν.Αγίων 12 Αποστόλων με την υποστήριξη όλων των φορέων αιμοδοσίας της πόλης μας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν. Σισμανογλείο – Αμαλία Φλέμινγκ.
?Σας ευχαριστούμε όλους καθώς και τους νέους μας, οι οποίοι κάθε φορά γίνονται και περισσότεροι??Ενημερώνουμε ότι οι αιμοδοσίες πραγματοποιούνται κάθε 3μηνες ,είναι κοινές μεταξύ όλων των φορέων αιμοδοσίας της πόλης, και όταν χρειάζεται προγραμματίζονται και έκτακτες.
?Μέχρι σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί πάνω από 700 συμπολίτες μας τον τελευταίο χρόνο και οι εθελοντές αιμοδότες αυξήθηκαν, όπως και οι μονάδες αίματος που συγκεντρώνονται κάθε φορά.
?Συνεχίζουμε, ενωμένοι και δυναμικά με ένα κοινό στόχο ,την ενδυνάμωση του εθελοντικού κινήματος αιμοδοσίας για να σώζονται περισσότερες ζωές και να μην αγοράζουμε αίμα από το εξωτερικό!!
Προηγούμενο άρθροΔομή Ψυχολογικής Διάγνωσης Υποστήριξης- Συμβουλευτική Ζεύγους-Οικογένειας
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν από το πρωί τα δύο ιατρικά κλιμάκια ΕΟΔΥ και ΟΚΠΑΔΒ με τέστ covid-19, για όλους τους Βριλησσιώτες και για τους εργαζόμενους του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων