Την Πέμπτη 4/11/2021 επισκέφτηκαν τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων, μαθητές και μαθήτριες του 4ου Δημοτικού μαζί με τους δασκάλους τους, για να παραδώσουν τα καπάκια που είχαν συγκεντρώσει στην οικογένεια τους.? Τα παιδιά και τους δασκάλους υποδέχτηκε το προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ και η Πρόεδρος κα Β.Αρσενη-Λαμπρου, προσφέρανε κεράσματα και ξενάγησαν τα παιδιά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,στα Δημοτικά Ιατρεία,το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο- Κοινωνική Ιματιοθήκη. ?Απάντησαν στις ερωτήσεις τους και τους εξήγησαν την χρησιμότητα της ανακύκλωσης των καπακιών η οποία ξεκίνησε από το 2015, με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.
?“Η συζήτηση των παιδιών με τους γιατρούς,τις ψυχολόγους,τις κοινωνικές λειτουργούς,τον φαρμακοποιό, κ.α στελεχών του ΟΚΠΑΔΒ ήταν η καλύτερη στιγμή της ημέρας όλων μας,μας έδωσε τεράστια ευχαρίστηση και δύναμη”, τόνισε η κα Αρσένη.
?Συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό του 4ου Δημοτικού σχολείου,για την εξαιρετική διαχρονικά ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος και αλληλεγγύης. Συγχαρητήρια στους γονείς και στα παιδιά τα οποία είναι πολύ ενημερωμένα, με εύστοχες ερωτήσεις ή και διαπιστώσεις.. Μπράβο!
Previous article⭕ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ – ?Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 στις 18.00 το απόγευμα
Next articleΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy