ΒΙΝΤΕΟ ΟΚΠΑ

"Μείνετε σπίτι, είμαστε δίπλα σας" – Ανακοίνωση του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου ΒριλησσίωνΕνημερώστε μας για ό,τι χρειάζεστε, αγορά φαρμάκων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και εμείς θα φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.Από τις 08.00-14.00 μπορείτε να τηλεφωνείτε στα εξής τηλεφωνα του ΟΚΠΑΔΒ: 210 6135611 – 210 8100224 – 210 8045564 – 210 8105052, για να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε (απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες).- Eνημερώστε τηλεφωνικά για ό,τι χρειάζεστε είτε αγορά φαρμάκων είτε ψώνια κλπ. και εμείς φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις όλων (όταν παραλαμβάνετε, να φοράτε γάντια μιας χρήσης).- Για συνταγογράφηση των μελών του ΚΑΠΗ μας, παρακαλούμε να δίνετε στον υπάλληλο που απαντά στο τηλέφωνο, το ΑΜΚΑ σας. Στη συνέχεια εμείς το δίνουμε στον ιατρό μας και θα φροντίζουμε να παραλαμβάνετε τα φάρμακά σας άμεσα.- Το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι συνεχίζει κανονικά και πέραν της εξυπηρέτησης του υπόλοιπου πληθυσμού.- Η διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνεται κανονικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.- Η διανομή μερίδων συσσιτίου συνεχίζεται κανονικά. Μας υποστηρίζουν τα μαγαζιά εστίασης της πόλης μας και ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκρισή τους.- Δημοτικά και Κοινωνικά Ιατρεία:Τα ραντεβού με τους ιατρούς πραγματοποιούνται κανονικά, όταν δεν είναι κάποιος εμπύρετος ή με βήχα. Mε συμπτώματα βήχα ή πυρετού απευθύνεστε στο τετραψήφιο τηλέφωνο του Ε.Ο.Δ.Υ. και όχι στα Ιατρεία του Δήμου.Οι συνεδρίες των ψυχολόγων συνεχίζονται και πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά, πρωί ή απόγευμα. Ολα τα άλλα προγράμματα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.- Για τα Κέντρα Κοινότητας ισχύει ό,τι έχουμε αναρτήσει εξ αρχής.Το προσωπικό του Κοινωνικού Οργανισμού, με σωστή οργάνωση και αίσθημα ευθύνης, παραμένει στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης από την αρχή της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης, ανταποκρινόμενο στους σκοπούς λειτουργίας του ΟΚΠΑΔΒ.Εξ αρχής διευκολύναμε τα άτομα που έχουν προβλήματα υγείας, ώστε να εργάζονται από το σπίτι τους για μέρος της διοικητικής μας λειτουργίας, ενώ περιορίσαμε τις ώρες λειτουργίας και λάβαμε τα μέτρα προφύλαξης για το προσωπικό που συνεχίζει, πάντα υπό την ευθύνη και τον συντονισμό σε συνεργασία με τον Δήμαρχο (και την Πολιτική Προστασία, όταν χρειάζεται), σε καθημερινή βάση.Θερμή παράκληση περιορίστε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις σας και κυρίως ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, διότι είναι ατομική ευθύνη του καθενός μας η αντιμετώπιση μέσω της πρόληψης.Θα τα καταφέρουμε, αρκεί να λειτουργήσουμε συνειδητά υπεύθυνα.Β.ΑΡΣΕΝΗ -ΛΑΜΠΡΟΥΠρόεδρος ΟΚΠΑΔΒΑντιδ/ρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Βριλησσίων στις Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

1) Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης ορίστηκε ως κέντρο Αναφοράς εξ ορισμού και σκοπού, Επιχειρησιακό Κέντρο υποστήριξης και αντιμετώπισης μέσω μέτρων του covid-19

Ενημερώστε μας για ό,τι χρειάζεστε, αγορά φαρμάκων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και εμείς θα φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Από τις 08.00-16.00 μπορείτε να τηλεφωνείτε στα εξής τηλέφωνα του ΟΚΠΑΔΒ: 210 6135611 – 210 8100224 – 210 8045564 – 210 8105052, για να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε (απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες).

– Ενημερώστε τηλεφωνικά για ό,τι χρειάζεστε είτε αγορά φαρμάκων είτε ψώνια κλπ. και εμείς φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις όλων (όταν παραλαμβάνετε, να φοράτε γάντια μιας χρήσης)

-Πραγματοποιούμε συνταγογράφηση για όλους ανεξαιρέτως

– Για συνταγογράφηση των μελών του ΚΑΠΗ μας, παρακαλούμε να δίνετε στον υπάλληλο που απαντά στο τηλέφωνο, το ΑΜΚΑ σας. Στη συνέχεια εμείς το δίνουμε στον ιατρό μας και θα φροντίζουμε να παραλαμβάνετε τα φάρμακά σας άμεσα.

– Το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι συνεχίζει κανονικά και πέραν της εξυπηρέτησης του υπόλοιπου πληθυσμού.

– Η διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου γίνεται κανονικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ενημέρωσης και θα διανεμηθούν και δώρα για τα παιδιά των δικαιούχων εν όψει του Πάσχα.

– Η διανομή μερίδων συσσιτίου συνεχίζεται κανονικά. Μας υποστηρίζουν τα μαγαζιά εστίασης της πόλης μας ΧΑΝΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΦΤΗΣ, και ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκρισή τους.

– Δημοτικά και Κοινωνικά Ιατρεία:
Τα ραντεβού με τους ιατρούς πραγματοποιούνται κανονικά σε επείγουσες περιπτώσεις και όταν δεν είναι κάποιος εμπύρετος ή με βήχα. Mε συμπτώματα βήχα ή πυρετού απευθύνεστε στο τετραψήφιο τηλέφωνο του Ε.Ο.Δ.Υ. και όχι στα Ιατρεία του Δήμου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τους εθελοντές Ιατρούς μας που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο κάθε προσπάθεια για το κοινό καλό. Επίσης τους 2 γιατρούς μας την Αντιπρόεδρο του ΟΚΠΑΔΒ κα Μαλακού Χ. , τον κ. Λιακόπουλο Κ. την κ. Ράπτη Σ. μέλη του Δ.Σ του ΟΚΠΑΔΒ οι οποίοι με αυταπάρνηση συμμετέχουν ενεργά σε κάθε δράση μας αυτό το διάστημα,είτε αφορά αιμοδοσία ή άλλη δράση του ΟΚΠΑΔΒ.

-Οι συνεδρίες των ψυχολόγων συνεχίζονται και πραγματοποιούνται τηλεφωνικά, πρωί ή απόγευμα. Ήδη όμως προχωρήσαμε στην έναρξη τηλεδιασκέψεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση .

– Για τα Κέντρα Κοινότητας ισχύει ό,τι έχουμε αναρτήσει εξ αρχής, συνεχίζεται η εξυπηρέτηση κανονικά αφου προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

– Ξεκινήσαμε ήδη τις τηλεδιασκέψεις μέσω SKYPE της Σχολής Γονέων, του προγράμματος μας ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΚΡΙΚΟΣ, των ομάδων νοητικής ενδυνάμωσης, της συμβουλευτικής ζεύγους και οικογένειας.

Το προσωπικό του Κοινωνικού Οργανισμού, με σωστή οργάνωση και αίσθημα ευθύνης, παραμένει στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης από την αρχή της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης, ανταποκρινόμενο στους σκοπούς λειτουργίας του ΟΚΠΑΔΒ.

Εξ αρχής διευκολύναμε τα άτομα που έχουν προβλήματα υγείας, ώστε να εργάζονται από το σπίτι τους για μέρος της διοικητικής μας λειτουργίας, ενώ περιορίσαμε τις ώρες λειτουργίας και λάβαμε τα μέτρα προφύλαξης για το προσωπικό που συνεχίζει, σε καθημερινή βάση, σε βάρδιες και ενισχύουμε το γραφείο δημότη του Δήμου και της Αντιδ/ρχίας Περιβάλλοντος και Βιώσιμης ανάπτυξης.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλοι ό,τι εξαρχής χρησιμοποιούμε οξύμετρα και ηλεκτρονικά θερμόμετρα ακριβείας μετώπου, σε καθημερινή βάση σε όποιον εισέρχεται στους χώρους μας από το προσωπικό.

-Έχουμε ζητήσει εδώ και 3 εβδομάδες από τον ΕΟΔΥ, να συνεργαστούμε ως προς τον έλεγχο του πληθυσμού για κορωνοιο χρησιμοποιώντας τα Δημοτικά και Κοινωνικά Ιατρεία μας με την συμβολή των εθελοντών ιατρών μας. Ακόμα είμαστε σε αναμονή της απάντησης τους, ευελπιστούμε να μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι και σε αυτό.

-Αυτή την στιγμή έχουμε ήδη (3) αυτοκίνητα (το τρίτο παρελήφθη προσφάτως) με αντίστοιχα πληρώματα από προσωπικό και εθελοντές,οι οποίοι εξυπηρετούν όλους τους κατοίκους του δήμου μας, που θα τηλεφωνήσουν και θα ζητήσουν να τους εξυπηρετήσουμε εμείς αντί να μετακινούνται οι ίδιοι. Στην προσπάθεια μας αυτή εντάχθηκαν και εθελοντές που προσφέρθηκαν με χαρά, είτε από συλλογικότητες είτε προσωπικά και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και για τα Ελληνικά δεδομένα να διαπιστώνεται τόση μεγάλη συσπείρωση και ωριμότητα από όλους.

-Προχωρήσαμε στην απαλλαγή των τροφείων για τους γονείς των Βρεφονηπιακών Σταθμών όσο θα παραμένουν κλειστές οι μονάδες μας

-Συνεχίζεται η στήριξη των γονέων των Βρεφονηπιακών μας Σταθμών μέσω ενημερωτικού εκπαιδευτικού υλικού το οποίο αναρτάται στο διαδίκτυο https://www.facebook.com/vrilissiasolidarity αλλά και αποστέλλεται μέσω e-mail

-Το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών και οι εθελοντές μας,όπως κάθε χρόνο, ετοιμάζουν κόκκινα αυγά, κάρτες και κουλουράκια για να διανεμηθούν στους μοναχικούς ανθρώπους του δήμου μας που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του Β.σ.Σ, το οποίο υπενθυμίζουμε για μία ακόμα φορά, έχει πια επεκταθεί λόγω της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε και προς περιορισμό των μετακινήσεων όλων μας, σε όλους τους κατοίκους ανεξαιρέτως του Δήμου Βριλησσίων. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί Μ.Τετάρτη και Μ.Πέμπτη από κλιμάκιο προσωπικού και εθελοντών και μελών της διοίκησης.

-Πραγματοποιήθηκαν εξ αρχής της κατάστασης απολυμάνσεις σε όλους τους δημόσιους χώρους και τα δημόσια κτήρια οι οποίες επαναλαμβάνονται πλέον στα δημοτικά κτήρια που συνεχίζουν την λειτουργία τους κάθε εβδομάδα, ενώ απολυμάνσεις πραγματοποιούνται διαρκώς από τον Τομέα Περιβάλλοντος σε όλους τους δημόσιους χώρους και οδούς του Δήμου μας.

– Μεγάλο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί διανομή μερίδων μαγειρευτού φαγητού για όλους τους δικαιούχους των ευπαθών ομάδων, υποστήριξη που μας διαθέτει η Περιφέρεια και θα υποστηριχθεί από το προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ και εθελοντές.

Απαλλαγή επιχειρήσεων

O Δήμος Βριλησσίων στηρίζει τις επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω κορονοϊού. Ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε στη λήψη μέτρων στήριξης και για τις επιχειρήσεις – επαγγελματίες που πλήττονται λόγω κορονοϊού, μέχρι την άρση των περιοριστικών μέτρων. Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ :Απαλλαγή επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του Covid-19 από τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί. Απαλλαγή επιχειρήσεων που διακόπτουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του Covid-19 από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού, για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.Αναστέλλονται όλες οι προσθεσμίες καταβολής πληρωμών και ρυθμίσεων. Συστήνουμε στους δημότες να εκτελούν τις πληρωμές ηλεκτρονικά. Η ανωτέρω απαλλαγή θα πραγματοποιείται κατόπιν ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης από τον νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης (www.vrilissia.gr ), με παράλληλη συνυποβολή δικαιολογητικών από τα οποία θα προκύπτει η συνδρομή των ανωτέρω προϋποθέσεων (ενδεικτικά: εκτύπωση από την εφαρμογή Μητρώου του www.gsis.gr, από την οποία προκύπτει ο ΚΑΔ της επιχείρησης, αντίγραφο λογαριασμού κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος κλπ.)

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Βριλησσίων στις Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

2) O Δήμος Βριλησσίων στηρίζει τις επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω κορονοϊού.
Κατόπιν της κλιμάκωσης των αρχικών μέτρων που λάβαμε κατά της εξάπλωσης του covid-19, ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε στη λήψη μέτρων στήριξης και για τις επιχειρήσεις – επαγγελματίες που πλήττονται λόγω κορονοϊού, μέχρι την άρση των περιοριστικών μέτρων.
Με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ :
-Απαλλαγή επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του Covid-19 από τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.

-Απαλλαγή επιχειρήσεων που διακόπτουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του Covid-19 από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού, για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.

-Αναστέλλονται όλες οι προθεσμίες καταβολής πληρωμών και ρυθμίσεων. Συστήνουμε στους δημότες να εκτελούν τις πληρωμές ηλεκτρονικά.

-Η ανωτέρω απαλλαγή θα πραγματοποιείται κατόπιν ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης από τον νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης (www.vrilissia.gr ), με παράλληλη συνυποβολή δικαιολογητικών από τα οποία θα προκύπτει η συνδρομή των ανωτέρω προϋποθέσεων (ενδεικτικά: εκτύπωση από την εφαρμογή Μητρώου του www.gsis.gr, από την οποία προκύπτει ο ΚΑΔ της επιχείρησης, αντίγραφο λογαριασμού κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος κλπ.)

Βίντεο Απορρίμματα

Μειώνουμε και Διαχωρίζουμε τα απορρίμματά μας τώρα πουΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΜένουμε αλληλέγγυοι με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας-Ανακύκλωσης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της υγείας και της βιωσιμότητας της πόλης.Μέρα με τη μέρα δίνουμε όλοι μαζί κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας για να περιορίσουμε τη διασπορά και τις συνέπειες της εξελισσόμενης πανδημίας. Επικεντρωμένοι στη διατήρηση άριστων συνθηκών δημόσιας υγείας, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας-Ανακύκλωσης στην πρώτη γραμμή της μάχης, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να διατηρήσουν βιώσιμο και υψηλό το επίπεδο διαβίωσής μας μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες.Οφείλουμε όμως όλοι, ιδιαίτερα τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προσπάθειά τους, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μηνός, οπότε και θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωσή.Μέχρι τότε:- ΔΕΝ εκτελούμε εργασίες ανακαίνισης και οποιεσδήποτε άλλες εργασίες που παράγουν δομικά και ογκώδη απορρίμματα (καναπέδες, ψυγεία, τραπέζια, πολυθρόνες, στρώματα, καρέκλες κλπ) στους δρόμους- ΔΕΝ κλαδεύουμε και δεν βγάζουμε κλαδέματα στις οδούς- Τοποθετούμε τα απορρίμματά μας ακόμα πιο προσεχτικά διαχωρισμένα: Στους ΜΠΛΕ κάδους τα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ υλικά, στους ΚΑΦΕ κάδους τα ΟΡΓΑΝΙΚΑ αμαγείρευτα και μαγειρεμένα υπολείμματα (μέσα σε ΑΝΟΙΧΤΕΣ σακούλες) και στους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ (ή γκρι) κάδους τα ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ απορρίμματα του νοικοκυριούΥπογραμμίζεται ότι λόγω των μέτρων των Αδειών Ειδικού Σκοπού των γονέων και των πασχόντων από σημαντικά νοσήματα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η υπηρεσιακή λειτουργία πραγματοποιείται αναγκαστικά με μειωμένο προσωπικό.Μένουμε σπίτι, μένουμε αλληλέγγυοι και συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για μια καθαρή και υγιή πόλη, ειδικά τώρα που δίνουμε από κοινού τη μάχη εναντίον της διασποράς του κορωνοϊού.

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Βριλησσίων στις Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020

3)Μειώνουμε και Διαχωρίζουμε τα απορρίμματα μας τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Μένουμε αλληλέγγυοι με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας-Ανακύκλωσης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της υγείας και της βιωσιμότητας της πόλης.
Μέρα με τη μέρα δίνουμε όλοι μαζί κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας για να περιορίσουμε τη διασπορά και τις συνέπειες της εξελισσόμενης πανδημίας. Επικεντρωμένοι στη διατήρηση άριστων συνθηκών δημόσιας υγείας, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας-Ανακύκλωσης στην πρώτη γραμμή της μάχης, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να διατηρήσουν βιώσιμο και υψηλό το επίπεδο διαβίωσής μας μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες.
Οφείλουμε όμως όλοι, ιδιαίτερα τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προσπάθειά τους, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μηνός, οπότε και θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωσή.
Μέχρι τότε:
– ΔΕΝ εκτελούμε εργασίες ανακαίνισης και οποιεσδήποτε άλλες εργασίες που παράγουν δομικά και ογκώδη απορρίμματα (καναπέδες, ψυγεία, τραπέζια, πολυθρόνες, στρώματα, καρέκλες κλπ) στους δρόμους
– ΔΕΝ κλαδεύουμε και δεν βγάζουμε κλαδέματα στις οδούς
– Τοποθετούμε τα απορρίμματα μας ακόμα πιο προσεχτικά διαχωρισμένα: Στους ΜΠΛΕ κάδους τα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ υλικά, στους ΚΑΦΕ κάδους τα ΟΡΓΑΝΙΚΑ αμαγείρευτα και μαγειρεμένα υπολείμματα (μέσα σε ΑΝΟΙΧΤΕΣ σακούλες) και στους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ (ή γκρι) κάδους τα ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ απορρίμματα του νοικοκυριού
Υπογραμμίζεται ότι λόγω των μέτρων των Αδειών Ειδικού Σκοπού των γονέων και των πασχόντων από σημαντικά νοσήματα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η υπηρεσιακή λειτουργία πραγματοποιείται αναγκαστικά με μειωμένο προσωπικό.
Μένουμε σπίτι, μένουμε αλληλέγγυοι και συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για μια καθαρή και υγιή πόλη, ειδικά τώρα που δίνουμε από κοινού τη μάχη εναντίον της διασποράς του κορωνοϊού.
===============================================
*Θερμή παράκληση σε όλους, περιορίστε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις σας και κυρίως “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”.

Θα τα καταφέρουμε, αρκεί να συνεργαστούμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια και να λειτουργήσουμε οργανωμένα και συνειδητά υπεύθυνα.

Ευχόμαστε Καλό Πάσχα σε όλους και η Ανάσταση να μας χαρίσει σύντομα ό,τι στερηθήκαμε όλο αυτό το διάστημα….

Προηγούμενο άρθροΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020(VIDEO)
Επόμενο άρθροΤΜΗΜΑΤΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων