Σας ενημερώνουμε ότι η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” έτους 2020-2021, δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr).

Η Αίτηση συμμετοχής θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο χρονικό διάστημα από το απόγευμα της 17.07.2020 έως 05.08.2020 και ώρα 23:59 (στη διεύθυνση www.eetaa.gr , paidikoi.eetaa.gr). Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση κωδικών TaxisNet, αποκλειστικά της αιτούσας.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων, περιγράφονται αναλυτικά στην Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καθώς και στις Οδηγίες Συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης-Απαιτούμενα Δικαιολογητικά, τα οποία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται αιτήσεις που αποστέλλονται με mail ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Δομές Δήμου Βριλησσίων:
Α’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Βριλησσίων
Β’ Βρεφικός Σταθμός Δήμου Βριλησσίων
Γ’ Παιδικός Σταθμός Δήμου Βριλησσίων
Δ’ Παιδικός Σταθμός Δήμου Βριλησσίων
ΚΔΑΠ/ΜΕΑ Α’ Βάρδια
ΚΔΑΠ/ΜΕΑ Β’ Βάρδια

Previous articleΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ:Γιατί το εφηβάκι μας έχει ανάγκη τη δυνατή μουσική;
Next article“Τι έχεις να χάσεις εκτός από λίγες τρίχες; Δεν μπορείς ν’ αποχωριστείς λίγες τρίχες και να κάνεις μια γυναίκα να χαμογελάσει;”Σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζι τις γυναίκες που κάνουν χημειοθεραπεία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy