Στις 6/3/2020 η διοίκηση του #ΟΚΠΑΔΒ ανέστειλε τις εξωτερικές και εσωτερικές δράσεις για το ΚΑΠΗ ενώ την Δευτέρα 9/3/2020 μετά από απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου, τα ΚΑΠΗ όλης της χώρας κλείσανε για 4 εβδομάδες μέχρι νεωτέρας.
Αυτό σημαίνει καμία επαφή των μελών της 3ης ηλικίας με τον χώρο του ΚΑΠΗ και των καθημερινών προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης τα οποία λαμβάνουν χώρα είτε μέσα στο ΚΑΠΗ είτε εκτός.
Επίσης αναστολή μέχρι νεωτέρας ισχύει και για τις ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης (από 55ετών και άνω) οι οποίες προσωρινά πραγματοποιούνταν στο χώρο των Δημοτικών και Κοινωνικών Ιατρείων .
* Επισημαίνουμε ότι τα Δημοτικά & Κοινωνικά Ιατρεία
επί της Λ.Πεντέλης λειτουργούν κανονικά ως προς τα λοιπά.
*Αναστολή έγινε επίσης σε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και Ημερίδες ή Εργαστήρια του ΟΚΠΑΔΒ, από το Σάββατο 7/2 μέχρι νεωτέρας.
*Σήμερα προχωράμε στην αναστολή λειτουργίας του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος από αύριο Τρίτη 10/3/2020, για προληπτικούς λόγους και μόνο, μέχρι νεωτέρας.
Καθημερινά είμαστε σε επικοινωνία μέσω του Δημάρχου με τις αρμόδιες αρχές ώστε να εκτιμήσουμε αντίστοιχα την κατάσταση και να ενεργήσουμε αντίστοιχα.
Πιστεύουμε ότι μία αυστηρή πρόληψη είναι προτιμότερη από μία δύσκολη αντιμετώπιση καθότι είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για τα Ελληνικά δεδομένα.
Για οτιδήποτε νεώτερο θα επανέλθουμε.
*Συνιστούμε ψυχραιμία και απόλυτη εφαρμογή των οδηγιών πρόληψης για τον ιό #COVID19 σύμφωνα με τις συστάσεις του #ΕθνικούΟργανισμούΔημόσιαςΥγείας και του #ΥπουργείουΥγείας. Παρακαλούμε για την κατανόηση και την συνεργασία σας.
Ευχαριστούμε

Προηγούμενο άρθροΗ ανακοίνωση της ΚΕΔΕ για το κλείσιμο των σχολείων λόγω κορωνοϊού!
Επόμενο άρθροΈκτακτα προληπτικά μέτρα αναστολής δραστηριοτήτων στο Δήμο Βριλησσίων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων