ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Αγαπημένοι μας γονείς και παιδιά,

Η αλήθεια είναι πως αποχωριστήκαμε λιγάκι απότομα. Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και οι καταστάσεις πρωτόγνωρες για όλους μας. Πόσο μάλλον για τα μικρά παιδιά που παραμένουν στο σπίτι χωρίς να αντιλαμβάνονται απόλυτα τον λόγο, προκειμένου να διασφαλιστεί η δική τους ασφάλεια και υγεία, αλλά και της οικογενειάς τους. Ξαφνικά άλλαξε η καθημερινότητά τους και άρχισαν να τους λείπουν οι φίλοι τους και οι δασκάλες τους. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως και οι δασκάλες από τη μεριά τους έχουν ξεχάσει και δεν σκέφτονται τους μικρούς μαθητές.
Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι όλο το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα άλλο Τμήμα του Οργανισμού μας που έχει ανάγκη από στήριξη στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει την περίοδο αυτή, ως Κέντρο Διαχείρισης Κρίσης και Αντιμετώπισης του Covid-19. Πρόκειται για το «Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας» που μαζί με το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», προσφέρει καθημερινά βοήθεια σε όλους τους συμπολίτες μας για να περιοριστούν οι μετακινήσεις ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του covid-19.

Ωστόσο, επειδή κατανοούμε ότι είναι δύσκολο να απασχολήσετε παιδιά τόσο μικρής ηλικίας μέσα στο σπίτι, όπως το πράττουμε εμείς οργανωμένα, ετοιμάζουμε συμπληρωματικό υλικό και προτάσεις για την εποικοδομητική απασχόληση των μικρών μας φίλων. Γνωρίζουμε ότι δεν είστε παιδαγωγοί, ωστόσο ο χρόνος που αφιερώνουμε στα παιδιά μας είναι πολύτιμος. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτόν το χρόνο με τα παιδιά σας και εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε με τις ιδέες μας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να σας προσφέρουμε τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Το στοίχημα είναι να τα καταφέρουμε και θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Εμείς παραμένουμε στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης όλων των συμπολιτών

Ας τηρήσουμε όλα όσα το κράτος μας συμβουλεύει.
Ας αφήσουμε τους παππούδες, γιαγιάδες μακριά.
Ας τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής.
Ας μείνουμε σπίτι.

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Βριλήσσια: 14-04-2020

Με εκτίμηση

Οι Προϊσταμένες & το Προσωπικό
των Βρεφικών & Παιδικών Σταθμών
του Δήμου Βριλησσίων
https://www.facebook.com/vrilissiasolidarity/videos/901801696933079/

Προηγούμενο άρθροΧΡΗΣΙΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (1-3)
Επόμενο άρθροΕυχές του Δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και Προέδρου του ΟΚΠΑΔΒ Βούλας Αρσένη-Λάμπρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων