ΕΝΑΡΞΗ : ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΩΡΑ 18:00-21:00 / Πνευματικό Κέντρο Aίθουσα «Μουσών» Κισσάβου 11

3ΩΡΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΟΛΑ γίνονται»

Μια Ψυχολόγος και μια Life Coach ενώνουν τις γνώσεις τους και τις δυνάμεις τους σε ένα βιωματικό 3ωρο εργαστήρι Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης. Σε αυτό το ταξίδι Αυτογνωσίας και Αυτοανακάλυψης οι συμμετέχοντες μέσα από τεχνικές, μεθόδους και εργαλεία Life Coaching και της Ψυχολογίας του «Εδώ και Τώρα», θα κατανοήσουν και θα αποσαφηνίσουν τους στόχους τους, θα φτιάξουν ένα πλάνο δράσης ώστε να οδηγηθούν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να διαπιστώσουν πως «ΟΛΑ γίνονται».

Σκοπός των σεμιναρίων αυτών η προσωπική ανάπτυξη, η εξέλιξη και η ενδυνάμωση των πολιτών για την οικοδόμηση μιας νέας ζωής γεμάτη νόημα, επιτυχία, αφθονία, αρμονία και αγάπη.

Προσφέρουμε στους πολίτες τη γνώση και το βίωμα, που αποτελούν το κίνητρο, έτσι ώστε να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, να ξεπεράσουν εμπόδια και δυσκολίες στη ζωή τους, να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές που επιθυμούν, να δημιουργήσουν ισορροπημένες σχέσεις και να πετύχουν τους στόχους τους.

Όραμά μας είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται, ότι η ευτυχία είναι επιλογή και ότι οι ίδιοι μπορούν να γίνουν οι συνειδητοί δημιουργοί της πραγματικότητάς τους.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Πέρσα Κορφιάτη, Ειδική Εγγεγραμμένη Ψυχολόγος M.S. & υποψήφια Διδάκτωρ

Βίκυ Χονδροπούλου, Life & Business Coach EMCC/AC & Πιστοποιημένη Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΙΜΑ
Επόμενο άρθροΤο νέο πρόγραμμα του ΚΑΠΗ Βριλησσίων για τον μήνα Οκτώβριο 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων