Αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν.Αγίων 12 Αποστόλων
Έναρξη 10.00
Όλοι πρέπει να στηρίξουμε και αυτή τη φορά.. Το αίμα θα μας χρειαστεί..

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και του Γ.Ν. Σισμανόγλειο- Αμαλία Φλέμινγκ, θα πραγματοποιήσει νέα προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. των Αγ. Αποστόλων (Ταϋγέτου & Ροδόπης) την Κυριακή του Θωμά στις 26 Απριλίου 2020 και ώρα 10.00-13.00.

Σε συνεργασία με όλους τους φορείς αιμοδοσίας της πόλης – Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος “Η Αλληλεγγύη”, Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων, Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άνω Βριλήσσια, Πολιτιστικός και Αθλητικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων “Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος”, Ο.Κ.Π.Α.Δ.Β – καλούμε όλους τους αιμοδότες εθελοντές και μη να προσέλθουν, αλλά και όσους δεν μπόρεσαν την περασμένη φορά να ανταποκριθούν, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό, για να σωθούν συνάνθρωποι μας αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο.

Η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα γίνει με την πιστή τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων λόγω κορωνοϊού και την υποστήριξη των γιατρών εθελοντών των Δημοτικών και Κοινωνικών Ιατρείων.

Προηγούμενο άρθροΜύθος ή αλήθεια; Σχετικά με τον ιό – νίκησε την παραπληροφόρηση!
Επόμενο άρθροCovid19: Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη/Mήνυμα προς τους μαθητές και τις μαθήτριες όλης της χώρας! (VIDEO)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων