Την Πέμπτη 19/12/2019 και ώρα 18:30 (για αυτή τη φορά) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση του Α΄κύκλου της Σχολής Γονέων, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11 ισόγειο) .
Αυτή την φορά μαζί μας είναι η κα Μαριτίνα Συμβουλίδη MSc Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια Bodynamic & Σύμβουλος Ενεργειακής Διατροφολογίας με τίτλο ομιλίας
“Ορίζοντας εμένα ξεχωρίζω από εσένα”

Περίληψη:

Η ομιλία αυτή επικεντρώνεται στην κατανόηση των ορίων και στην προσωπική σχέση που έχουνε μαζί τους. Θα μιλήσουμε για τη θεωρία τους ώστε να δημιουργήσουμε συνθήκες νοητικής κατανόησης, αλλά και για την πρακτική τους ώστε να κατανοήσουμε πώς σχετιζόμαστε μαζί τους, πώς μπορούμε να τα θεσπίσουμε στις σχέσεις μας και πώς μπορούμε να τα μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.

Θα συζητήσουμε για τις πηγές δημιουργίας ζητημάτων και δυσκολιών οριοθέτησης αλλά και γιατί είναι τις περισσότερες φορές τόσο δύσκολη η εδραίωσή τους.

Σε κάθε περίπτωση, θα ξανασυστηθούμε με την ικανότητα μας να θέτουμε όρια.

Σας περιμένουμε σε μία δυναμική συνάντηση για διάλογο και πολλές απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχουμε όλοι οι γονείς για κάθε ηλικία του παιδιού μας..

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και μία πολύ καλύτερη νέα χρονιά.

Προηγούμενο άρθροΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΔΑΠ ΑμεΑ “ΚΡΙΚΟΣ” ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Επόμενο άρθροΔΩΡΟ ΖΩΗΣ!!Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι επιθυμείτε να κάνετε ένα δώρο ζωής στην οικογένεια σας..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων