Σχολή γονέων απόψε με την κα Αλεξάνδρα Καππατου και με πλήθος απαντήσεων στις ερωτήσεις των γονέων, σε μια κατάμεστη αίθουσα.
Το θέμα πολύ σοβαρό. Ψυχικός εμβολιασμός στα παιδιά μας το συμπέρασμα απόψε…δώστε πρωτοβουλίες στα παιδιά, μάθετε τα να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα τους, παρατηρήστε το παιδί κ τον εαυτό σας(συμπεριφορά), επαφή με συνομήλικα παιδιά, ανεξάρτητα παιδιά όχι νταηδες.. αντιμετώπιση της εφηβείας από πριν εμφανιστούν τα προβλήματα. Αυτά κ πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα για το μπόουλινγκ τις αιτίες, τον τρόπο αντιμετώπισης, την εκπαιδευτική κοινότητα κτλ.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του βιωματικού εκπαιδευτικού και αθλητικού προγράμματος Play Unified. Learn Unified / Παίζουμε Μαζί, Μαθαίνουμε μαζί -των Special Olympics με την συνεργασία και τη στήριξη του Δήμου μας κ σχολείων του δήμου.
Μαθητές από σχολεία του δήμου μας μαζί με μαθητές από ειδικά σχολεία και με αθλητές των Special Olympics συμμετείχαν MAZI σε 4 αθλήματα σε Unified ομάδες, προωθώντας την κοινωνική ένταξη των ατομών με διανοητική αναπηρία μέσω του αθλητισμού.
Συμμετείχαν το 3ο Γυμνάσιο Βριλησσίων, τα Εκπαιδευτήρια Καντά, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κρίκος Βριλησσίων, το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα, το Ειδικό Δημοτικό Αμαρουσίου, το Ειδικό Δημοτικό Πεντέλης, καθώς και αθλητές των Special Olympics Hellas.

Previous articleΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΟΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Next articleΒιωματικό Εκπαιδευτικό και αθλητικό πρόγραμμα Play Unified. Learn Unified

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy