Αγαπητοί γονείς,
η επόμενη διαδικτυακή ομιλία -συζήτηση (μέσω ΖΟΟΜ) έχει θέμα “Η μετάβαση στην εφηβεία” που θα πραγματοποιηθεί στις 05/02/2021 , στις 18.00 με την κα Παπαδοπούλου Θάλεια Ψυχολόγο (βλέπε βιογραφικό) και έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων σχετικά με τη μετάβαση των παιδιών από την παιδική στην εφηβική ηλικία. (Τηλ για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής 210-6135611, 2108045564)
Θα γίνει σαφής αναφορά στους τομείς ανάπτυξης των παιδιών στην προ εφηβεία, αλλά και σε σημαντικά ζητήματα γονεϊκότητας (Υποστηρικτικό οικογενειακό δίκτυο, Διαπραγμάτευση και Όρια).
*Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν πολλών αιτημάτων γονέων που έχουμε και αφορούν την συμβουλευτική σε θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων, αναπτύσσουμε ένα κύκλο συναντήσεων όπως ήδη έχουμε ξεκινήσει και ο στόχος είναι η συνολική αλλά και η επιμέρους μάθηση τόσο των γονέων όσο και των παιδιών σε θέματα που άπτονται των ορίων αλλά και του αυτοσεβασμού και γενικότερα των διαπροσωπικών σχέσεων στην οικογένεια. Θεωρούμε ότι θα αποτελέσουν μία καλή βάση στο μεγάλωμα των παιδιών, καθότι τίποτα δεν πρέπει να μένει αδιευκρίνιστο, όλα έχουν συνάρτηση μεταξύ τους και παίζουν ρόλο στην μετέπειτα ενήλικη ζωή μας και τους χειρισμούς που κάνουμε όλοι σε όλη μας τη ζωή σε διάφορα θέματα..
Βιογραφικό σημείωμα:
Η Παπαδοπούλου Θάλεια είναι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης. Παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Ιατρικής.
Είναι εκπαιδευμένη στην EMDR Therapy και στη Lego – Based Therapy, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εκπαίδευσή της στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα Σχολικής Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής και σεμινάρια με συναφές περιεχόμενο.
(Σημείωση: Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και 5 χρόνια παράλληλα με την συμβουλευτική ζεύγους -οικογένειας και ατομική συμβουλευτική ανηλίκου και ενηλίκου, παρέχεται και συμβουλευτική κακοποιημένων γυναικών
Τηλ. επικοινωνίας 210-8045564 για ραντεβού)
Προηγούμενο άρθροΚοινωνική Ιματιοθήκη: Παραδώσαμε στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων Παράρτημα Μελισσίων μεγάλη ποσότητα ιματισμού!
Επόμενο άρθροΔημοτικά Ιατρεία: Ψυχολογική Διάγνωση – Υποστήριξη Συμβουλευτική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων