Η Φυσική και τα Μαθηματικά είναι τα επιστημονικά “θεμέλια” της 4ης Τεχνολογικής Επανάστασης, στην οποία έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε, και η οποία θα είναι η εποχή την οποία κυρίως θα βιώσουν τα παιδιά μας. Πως μπορούμε να τα ευαισθητοποιήσουμε σχετικώς, ώστε να προσανατολισθούν καλύτερα για την μελλοντική τους πορεία;
👉Ο καθηγητής Πυρηνικής και Αστροσωματιδιακής Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Λιόλιος, μας κάνει την τιμή να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του, στα πλαίσια του“Αφιερώματος στον Λόγο”του συλλόγου ΠΑΣΑΠΑΝ, που προσφέρεται δωρεάν στην Σχολή Γονέων Βριλησσίων, αποκαλύπτοντας με παραδείγματα, πράγματα και αξίες της καθημερινής και αυριανής ζωής, που βασίζονται στην επιστημονική γνώση της Φυσικής.
👉Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακώς με ΖΟΟΜ, στον σύνδεσμο που βλέπεται παρακάτω, την ερχόμενη Παρασκευή 11 Μαρτίου, ώρα 6.00 μ.μ.με θέμα:
“Για ποιόν ΛΟΓΟ αξίζει και είναι γοητευτική η Φυσική; Η γοητεία των φυσικών νόμων και η αξία τους”
Μπορούν να την παρακολουθήσουν μαζί σας και παιδιά κάθε ηλικίας, αρκεί να έχουν περιέργεια και ενδιαφέρον να μαθαίνουν πώς λειτουργεί ο κόσμος γύρω τους.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΖΟΟΜ
Topic: ΕΦΗ ΒΑΛΙΑΝΤΖΑ-ΑΦΤΙΑ’s Personal Meeting Room
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 277 565 8698
Passcode: 4EmnYg
Previous article8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022- ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!
Next articleΔήμος Βριλησσίων: Σε ποια σημεία έχει τοποθετηθεί αλάτι αποχιονισμού – Χρήσιμα τηλέφωνα για τους πολίτες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy