Αγαπητά μέλη της Σχολής Γονέων,
Επειδή το ενδιαφέρον σας για το θέμα της διάλεξης ήταν πολύ μεγάλο και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτό, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε την διάλεξη την ερχόμενη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου την ίδια ώρα 6.00 μ.μ. με την ίδια ομιλήτρια κ. Ε.Βαλιάντζα-Αφτιά Δρ. Μηχανικό Περιβάλλοντος και Νηπιαγωγό, και με τον ίδιο τρόπο (πλατφόρμα ΖΟΟΜ).
ΟΔΗΓΙΕΣ
Θα έχετε την Παρασκευή 6/11, περίπου τρεις ώρες πριν από τις 6.00 μ.μ.στο e-mail σας μια ειδοποίηση για την ιστοσελίδα (link) της διαλέξεως, την οποία θα πατήσετε ακριβώς στις 6.00 μ.μ. ώστε να μπείτε στο βίντεο που θα αρχίσει να εκπέμπεται. Βεβαίως, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε όλοι κατεβάσει δωρεάν από το διαδίκτυο και εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας,την πλατφόρμα ΖΟΟΜ.
Θερμή παράκληση, να το κάνετε στα πρώτα 5 λεπτά το πολύ, δηλαδή μέχρι ώρα 6.05 μ.μ., ώστε να μην χαθεί πολύς χρόνος από τα 40 λεπτά συνολικώς διαθέσιμα από το σύστημα ΖΟΟΜ, για τέτοιες δράσεις.
Όσοι είχαν δηλώσει ενδιαφέρον την προηγούμενη Παρασκευή θα πάρουν όλοι την παραπάνω αναφερόμενη ειδοποίηση την Παρασκευή 6/11 χωρίς άλλη διαδικασία.
Αν υπάρχουν και νέα ενδιαφέροντα, αυτά πρέπει αν δηλωθούν στο τηλέφωνο στο 210-8045564,210-6135611

Προηγούμενο άρθροΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ !
Επόμενο άρθροΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ:Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό του Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος (επί της Αττικής οδού) για την προσφορά τους σε τρόφιμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων