Κάποιοι από εμάς θα ευχόμασταν οι γονείς να είχαν διαφορετική αντιμετώπιση στον τρόπο με τον οποίο μας μεγάλωσαν.
Παρόλο που αυτά που συνέβησαν κατά την διάρκεια της παιδικής μας ηλικίας αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτό το αποτύπωμα ως καταδίκη. Καθώς μεγαλώνουμε έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε όσες αλλαγές χρειάζεται για να ζήσουμε μια αυθεντική ζωή.
Μπορεί να ανακαλύψουμε ότι δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε ή ότι φοβόμαστε την εγκατάλειψη και την προδοσία. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι είμαστε αρκετά θυμωμένοι ή έχουμε την τάση να αποσυρόμαστε από τις σχέσεις πριν αυτές γίνουν οικείες.
Όποιο και αν είναι το θέμα που αντιμετωπίζουμε μπορούμε να ξαναγράψουμε το σενάριο της ζωή μας ανακαλύπτοντας ότι δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τις εμπειρίες του παρελθόντος.
Η σοφία αυτή γεννιέται μέσα από τον πόνο και τις «λάθος» επιλογές αλλά μας καθιστά ικανούς να δούμε τελικά τον δρόμο να απλώνεται μπροστά μας αποφεύγοντας το ίδιο αδιέξοδο. Όπως πρέπει όλοι να γνωρίζουμε «δεν είμαι αυτό που μου συνέβη είμαι αυτό που επέλεξα να γίνω».
Τι ελευθερία! Τι ευθύνη!
Νάνσυ Ψημενάτου
Προηγούμενο άρθρο♦️ Δωρεάν covid test για γενικό πληθυσμό και εργαζόμενους στο Δήμο Βριλησσίων τη Δευτέρα 10 Μάιου 2021!
Επόμενο άρθροΝέα προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Βριλησσίων, στις 9 Μαΐου 2021, στον Ι.Ν Αγίων 12 Αποστόλων από τις Ο9:30 – 13.30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων