Σήμερα μας επισκέφτηκαν μαθητές και μαθήτριες του 4ου Δημοτικού σχολείου Βριλησσίων συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους και τον διευθυντή του σχολείου Κο Κοσμοπουλο, φέρνοντας ο καθένας σακούλες που είχαν συγκεντρώσει σπίτι τους με καπάκια πλαστικά , στηρίζοντας έτσι την ανακύκλωση για καλό σκοπό (αναπηρικά αμαξίδια). Τα παιδιά συζήτησαν για την ανακύκλωση, την κομποστοποίηση, τα οφέλη από αυτήν κλπ, με την Πρόεδρο του ΟΚΠΑ κα Αρσένη και τον Προϊστάμενο των Κοινωνικών δομών Κο Μποζα,ενημερώθηκαν για τις κοινωνικές δομές και απάντησαν σε ερωτήσεις που τους έγιναν σχετικά με το τι ανακυκλώνεται σε κάθε χρώμα κάδου, τι γνωρίζουν σχετικά με όλη αυτή την προσπάθεια και κατέθεσαν τις απόψεις τους οι οποίες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Κλείσανε ραντεβού για την επόμενη φορά.
Συγχαρητήρια σε όλους, έχει πια γίνει συνείδηση στα παιδιά μέσα από την βιωματική εκπαίδευση που οι δάσκαλοι τους κάνουν.
Να σημειωθεί ότι από το 4ο Δημοτικό μας φέρνουν πλαστικά καπάκια κάθε 3μηνες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους..

Προηγούμενο άρθροΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ TEST THE BEST ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
Επόμενο άρθροΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΠΗ 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων