Συνέντευξη στον 94 FM της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και Πρόεδρος του ΟΚΑΠΔΒ, κα Β. Αρσένη-Λάμπρου!

Κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) επισκέφθηκε το Δήμο Βριλησσίων, στο πλαίσιο πρόληψης μετάδοσης του κορωνοιού, όπου κλιμάκιο πραγματοποίησε μοριακό έλεγχο στους εργαζόμενους του Δήμου που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της υγειονομικής κρίσης.

Διενεργήθηκαν δειγματοληπτικά 130 τεστ μοριακής ανίχνευσης κορονοϊού και σε δεύτερο χρόνο – στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης – θα υπάρξει και έλεγχος αντισωμάτων.

Υπεύθυνη για τον προγραμματισμό και συντονισμό ανέλαβε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και Πρόεδρος του ΟΚΑΠΔΒ, κα Β. Αρσένη-Λάμπρου, η οποία μίλησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Προηγούμενο άρθροΕγκρίθηκε η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα μοριακών ελέγχων για την ανίχνευση του covid-19, στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης της εξάπλωσης του ιού.
Επόμενο άρθροΤμήμα Ψυχολογικής Διάγνωσης και Υποστήριξης:Το «ατελείωτο παρόν» της πανδημίας και πώς να το ξεπεράσουμε από την συνεργάτη μας Ψυχολόγο Αλεξάνδρα Καππάτου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων