Συνέντευξη στον 94 FM της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και Πρόεδρος του ΟΚΑΠΔΒ, κα Β. Αρσένη-Λάμπρου!

Κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) επισκέφθηκε το Δήμο Βριλησσίων, στο πλαίσιο πρόληψης μετάδοσης του κορωνοιού, όπου κλιμάκιο πραγματοποίησε μοριακό έλεγχο στους εργαζόμενους του Δήμου που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της υγειονομικής κρίσης.

Διενεργήθηκαν δειγματοληπτικά 130 τεστ μοριακής ανίχνευσης κορονοϊού και σε δεύτερο χρόνο – στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης – θα υπάρξει και έλεγχος αντισωμάτων.

Υπεύθυνη για τον προγραμματισμό και συντονισμό ανέλαβε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και Πρόεδρος του ΟΚΑΠΔΒ, κα Β. Αρσένη-Λάμπρου, η οποία μίλησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Previous articleΕγκρίθηκε η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα μοριακών ελέγχων για την ανίχνευση του covid-19, στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης της εξάπλωσης του ιού.
Next articleΤμήμα Ψυχολογικής Διάγνωσης και Υποστήριξης:Το «ατελείωτο παρόν» της πανδημίας και πώς να το ξεπεράσουμε από την συνεργάτη μας Ψυχολόγο Αλεξάνδρα Καππάτου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy