Στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε η Αλληλεγγύη αποδεικνύει ό,τι είναι ακόμα πιο δυνατή και ουσιαστική επίσης. Εθελοντές από όλη την πόλη των Βριλησσίων δήλωσαν την στήριξη τους στην απόφαση μας για την επέκταση του Προγράμματος Β.σ.Σ από την πρώτη στιγμή της λαίλαπας που αντιμετωπίζουμε. Ανάμεσα τους με επιστολή διάθεσης εθελοντών έστειλαν και συλλογικότητες όπως η Τ.Ο Ν.Δ Βριλησσίων, η ΟΝΝΕΔ Βριλησσίων, η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βριλησσός
Ιδιαίτερη αναφορά κάνουμε στον δημοτικό σύμβουλο κο Πανο Αναγνώστου και Μαρίνο Σακελλαριάδη, που ήδη έχουν ξεκινήσει μαζί μας.
Ειλικρινά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που τάχθηκαν δίπλα μας στη προσπάθεια του ΟΚΠΑΔΒ και μαζί μας στο δύσκολο αυτό έργο της πρώτης γραμμής μαζί με το προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ, για να εξυπηρετήσουμε όλοι μαζί όλους τους κατοίκους χωρίς διακρίσεις ηλικιών ή άλλη, για να περιορίσουμε τις μετακινήσεις όλων στην πόλη μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε καθημερινά να τηλ. στα τηλέφωνα της αφίσας για να εξυπηρετήστε είτε για τρόφιμα είτε για φάρμακα. Εμείς θα σας τα φέρουμε στην πόρτα σας.
Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε..
Σας ευχαριστούμε όλους.
Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή με τους δικούς μας ήρωες το προσωπικό και τους εθελοντές για να περιορίσουμε τις μετακινήσεις όλων σας.. Συνεργαστείτε μαζί μας..

Προηγούμενο άρθροΗ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ συνεχίζει μέσω τηλεδιάσκεψης!
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Υγείας – 7 Απριλίου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων