Συγκεντρώνουμε είδη καθαρισμού και σχολικά είδη για την “Κιβωτό του κόσμου” του πατέρα Αντωνιου στην Πωγωνιανή.
Μαζί με τον “Βριλησσο” ο ΟΚΠΑΔΒ στηρίζει την “Κιβωτό του κόσμου” στα Ελληνοαλβανικά σύνορα στην Πωγωνιανή, το τριήμερο 28ηςΟκτωβρίου.
Η φυσιολατρική κίνηση «Βριλησσός» στα πλαίσια της προγραμματισμένης ορειβατικής ανάβασης στην Νεμέρτσικα 2208 μ στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και την πεζοπορία στην Κόνιτσα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου , θα επισκεφτεί το «Σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή την Κυριακή 27 Οκτωβρίου με σκοπό την προσφορά υλικών αγαθών για την στήριξη της Φιλοξενίας Παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Ήπειρο.
Η δράση αυτή γίνεται με την στήριξη του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων
Για την στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου» συγκεντρώνουμε ΜΟΝΟ τα παρακάτω είδη στα γραφεία του ΟΚΠΑ (λεωφόρος Πεντέλης 62 Βριλήσσια)από την Δευτέρα 21/10 εώς την Τετάρτη 23/10 από τις 9.00 έως τις 16.00 και στα γραφεία του Βριλησσού (Πάρνηθος 73)μόνο την Τετάρτη 23/10 από τις 19.00 έως τις 22.00
ΤΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ –
υλικά καθαρισμού : Απορρυπαντικά γενικού καθαρισμού ,χλωρίνες , υγρό για πιάτα, απορρυπαντικό για πλυντήριο ρούχων
Σχολικά είδη : τετράδια σπιράλ, μπλάνκο (διορθωτικό), μαρκαδόρους υπογράμμισης.
Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας & Παιδιού και ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα από τον εικοσιεξάχρονο ιερέα, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου.
Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.
Η Κιβωτός καλύπτει εξ ολοκλήρου και φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά. Σε συνεργασία με Εισαγγελίες Ανηλίκων, φορείς προστασίας και υπηρεσίες για τα δικαιώματα των παιδιών, αναλαμβάνει το μεγάλωμα των ανηλίκων στα τέσσερα μέχρι σήμερα, σπίτια φιλοξενίας. Πρόκειται για παιδιά από βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση τους, τα οποία έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση και πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης. Τα παιδιά ζουν σε μεγάλα σπίτια με παιδαγωγούς –φροντιστές για την καθημερινότητα τους και είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια, μη θυμίζοντας σε τίποτα την ιδρυματικού τύπου φροντίδα

Προηγούμενο άρθροΑγιασμός: ΚΔΑΠ ΑμεΑ “ΚΡΙΚΟΣ”
Επόμενο άρθροΠαναγιώτης Ραφαήλ : Χάρτης και σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες…όλοι μαζί μπορούμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων