Συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων στο Δήμο Βριλησσίων το Σάββατο 10  Δεκεμβρίου 2022 από τις 10:00-14:00 στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 62 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΙΣΟΓΕΙΟ)

 Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει..

 To ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων  και φέτος δεν θα αφήσει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.

 Σε συνεργασία με όλους τους Δήμους της Αττικής, το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ διοργανώνει δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων, για τα παιδιά κάθε Δήμου.

 Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00. Ο χώρος συγκέντρωσης θα είναι ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων  (Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 62 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ,ΙΣΟΓΕΙΟ)

 Καλούμε όλους τους κατοίκους των Βριλησσίων  να προσφέρουν για τα παιδιά του Δήμου μας δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

 Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 από τις 11.00-17.00 θα διεξαχθεί καθιερωμένος έλεγχος COVID-19 στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας.
Επόμενο άρθροΕθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στον Δήμο Βριλησσίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων