Την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της κας Ελένης Κουτσοπετροπουλου,την οποία τίμησαν οι συμπολίτες μας, σε μια ζεστή, απλή και γεμάτη θετική ενεργεία εκδήλωση για κείνη, με όλη την σκέψη τους και την αγάπη, ώστε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο στον αγώνα ζωής που δίνει.. Ευχαριστούμε την ποιήτρια μας κα Σιώκου Γ., για την βαθιά ανάλυση της ποιητικής συλλογής, τα μέλη της θεατρικής ομάδας του ΚΑΠΗ κα Α.Γρατσια και κα Λ.Σίμου για τις όμορφες απαγγελίες τους, την Αντιδ/ρχο μας κα Αρσένη για την όλη παρουσίαση και οργάνωση.
Ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα, τον κο Μαγιοπουλο Σ. για την εθελοντική συμμετοχή του στην καλλιτεχνική φωτογραφική κάλυψη, τον κο Κωστούλα Ν, μέλος του ΔΣ ΟΚΠΑΔΒ, για την βιντεοσκόπηση, ώστε να δοθεί το αρχείο στην κα Κουτσοπετροπουλου η οποία δεν κατέστη δυνατόν να είναι παρούσα λόγω της υγείας της.
Την εκδήλωση τίμησαν, τα μέλη του ΔΣ του ΟΚΠΑΔΒ κα Μαλακού Χ. Αντιπρόεδρος, κα Ράπτη Σ., η Γενική γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Καλλιτεχνών, οι υπέροχες κυρίες του προγράμματος Β.σ.Σ που στηρίζουν καθημερινά με πολύ φροντίδα και σεβασμό την κα Κουτσοπετροπουλου στον αγώνα της και όλους εσάς που παρά το τσουχτερό κρύο ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση αυτή..

Προηγούμενο άρθροΒιωματικά σεμινάρια εφήβων με δικό τους πολυθεματικό ενδιαφέρον!!!
Επόμενο άρθρο15 Φεβρουαρίου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων