Την Πέμπτη 16/12/2021 ο Κρίκος ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου μας, σε συνεργασία με τα Special Olympics και τα εκπαιδευτήρια ΚΑΝΤΑ, παρουσίασε το άθλημα Μποτσε, με την συμμετοχή των μελών του Κρίκου και των μαθητών και μαθητριών του σχολείου.
Την παρουσίαση χαιρέτισε ο Πρόεδρος και Πρέσβης ε.τ κ.Δ.Κοδέλλας, και ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιαννης, συνοδευόμενος από την Αντιδ/ρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ Αγωγής Υγείας Β.Αρσένη -Λάμπρου Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού, την Αντιδ/ρχο Παιδείας & Εθελοντισμού Σ.Χατζαρα, την Αντιδ/ρχο Ανθρωπίνων πόρων κ.Μαλακού Χ. Αντιπρόεδρο του ΟΚΠΑΔΒ, και τον Αντιδ/ρχο Οικονομικών κ.Κ.Βαφειάδη.
Προσπάθεια και στόχος όλων, η ισότιμη ένταξη των ατόμων ΑμεΑ στον κοινωνικό ιστό, η εξαφάνιση της παραστατικότητας,η ενημέρωση των δεξιοτήτων των ΑμεΑ και η απόδειξη της ισότιμης συμμετοχής τους σε αθλήματα. Υπεύθυνη αθλητικής οργάνωσης η κ.Τρομπέτα Ειρήνη
Συγχαρητήρια σε όλους 💗

 

Previous articleΠρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ»
Next article🙋‍♀️🙋ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ – Αποκλειστικά για τους μπαμπάδες – Παρασκευή 17/12/2021, ώρα 19:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο (Σπάρτης και Τειρεσίου 1).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy