Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της παροχής Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, εξασφάλισε την συνεργασία των Δημοτικών Ιατρείων με την Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Π.Γ.Ν “Αττικόν”, και του Δ/ντη Καθηγητή κ.Γεράσιμου Φιλιππατου, παγκοσμίως διακεκριμένου επιστήμονα, καθώς και του Επιστημονικού συνεργάτη του Καρδιολόγου κ.Νικολοπουλου.
Η αποδοχή του αιτήματος μας, αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας, αναβαθμίζεται η λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων και επιβεβαιώνεται η υψηλή παροχή υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες του Δήμου, αλλά και η ανάγκη λειτουργίας του εδώ και 7 έτη. ?Πλέον η λειτουργία του Καρδιολογικού ιατρείου θα πραγματοποιείται δύο φορές τον μήνα από ώρα 13.30-17.00, από την Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική με την ευθύνη του Καθηγητή της Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, προϊστάμενο της Μονάδας Καρδιακής Ανεπάρκειας του Πανεπιστηµιακού Νοσοκοµείου «Αττικόν» και Πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιακής Ανεπάρκειας.
Ο κ.Φιλιππατος Γεράσιμος είναι συν τοις άλλοις, ο µοναδικός καρδιολόγος εκτός ΗΠΑ µέλος της οµάδας που γράφει τις αµερικανικές κατευθυντήριες οδηγίες για την καρδιακή ανεπάρκεια.
Σημαντικό να τονιστεί ότι είναι συμπολίτης μας γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη αξία σε αυτή την συνεργασία.
?Έναρξη της συνεργασίας από 17/5 ημέρα Τετάρτη.
Το Καρδιολογικό ιατρείο θα λειτουργεί δύο φορές τον μήνα από ώρα 13.30-17.00
☑️Για ραντεβού τηλ.στο 210-8045564
?“Στόχος μας πάντα η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας, η ενίσχυση της δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για όλους με την διασύνδεση και συνεργασία δημοσίων φορέων πανεπιστημιακού επιπέδου”
τόνισε η Αντιδ/ρχος Κοινωνικής πολιτικής και Αγωγής Υγείας κα Β.Αρσένη -Λάμπρου, Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ.
Προηγούμενο άρθροΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Επόμενο άρθροΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΚΠΑ ΕΤΟΥΣ 2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων