Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Βριλησσίων ξεκίνησαν στις 2 Σεπτεμβρίου 2020, το στάδιο προσαρμογής των παιδιών, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία των παιδιών και του προσωπικού, όπως αυτά ορίστηκαν και από την επιστημονική επιτροπή λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ. Προσπάθεια μας ήταν και είναι να μην μείνει εκτός κανένα παιδί, όπως αυτό επιτεύχθηκε τα τελευταία χρόνια. Ζητάμε την υπομονή σας και την κατανόηση σας.
Θυμίζουμε:
Η χρήση μάσκας για τα παιδιά των βρεφονηπιακών είναι προαιρετική
Υποχρεωτική είναι η χρήση μη ιατρικής μάσκας (ή σε ειδικές περιπτώσεις ασπίδας προσώπου) από όλους τους εργαζόμενους στους σταθμούς
Υπάρχει διαχωρισμός των αύλειων δραστηριοτήτων κατά τμήματα
Υπάρχει ειδική μέριμνα για τη σίτιση
Γίνεται καθημερινά θερμομέτρηση κατά την είσοδο τόσο των παιδιών όσο και του προσωπικού.
Αναλυτικές οδηγίες, πρόγραμμα και τρόπος λειτουργίας των σταθμών δίδεται εντύπως στους γονείς από το προσωπικό των παιδικών στις πρώτες ημέρες της φοίτησης των παιδιών.
Και σε αυτή την δύσκολη περίοδο, έχουμε προετοιμάσει κατάλληλα όλους τους παιδικούς σταθμούς για να δημιουργήσουμε ένα απολύτως φιλόξενο αλλά και προστατευμένο περιβάλλον για τα παιδιά της πόλης μας.
Αγαπητοί μας Γονείς συνεργαστείτε με τις παιδαγωγούς, για να πετύχουμε το άριστο αποτέλεσμα, ώστε να προφυλάξουμε τα παιδιά μας από τυχόν μετάδοση covid-19, ή άλλες ιώσεις.
Και φέτος υπάρχει καθημερινή συνεργασία με Λοιμωξιολόγο – Παιδίατρο την κα Ασημάκη, η οποία εξετάζει και παρακολουθεί την υγεία των παιδιών μας. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και θα τα καταφέρουμε μαζί.
Σας ευχαριστούμε
Β.Αρσένη -Λάμπρου
Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ

Προηγούμενο άρθροΆνοιγμα Σχολείων:Τα 16 μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό!
Επόμενο άρθροΔημοτικά -Κοινωνικά Ιατρεία ->Ιατρείο Διατροφολογίας:11 Σούπερ Τροφές Για Την Καρδιά (Μειώστε Τα Καρδιακά Επεισόδια Κατά 80%)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων