? Νέα Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Βριλησσίων, Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Νέα Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Βριλησσίων προγραμματίστηκε μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης πάντα σε συνεργασία με τους φορείς αιμοδοσίας της πόλης:

➡️τον Σύλλογο Εθελοντών και Δωρητών Οργάνων σώματος “Η Αλληλεγγύη”
➡️τον Ι.Ν. των Αγ.12 Αποστόλων
➡️τον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Άνω Βριλησσίων
➡️τον Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Άνω Βριλησσίων “Μεταμόρφωση του Σωτήρος”

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων (Φλωρίνης 24) από το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, και θα διαρκέσει από τις 10.00-13.00.

Η διαδικασία θα γίνει όπως και κάθε φορά με την πλήρη τήρηση των προβλεπόμενων οδηγιών από τον ΕΟΔΥ και με την βοήθεια των Εθελοντών Ιατρών μας και νοσηλευτικού προσωπικού των Δημοτικών και Κοινωνικών Ιατρείων.

Για τη διασφάλιση της υγείας όλων και την αποφυγή του συγχρωτισμού,θα κλείνονται ραντεβού στο τηλ. 210-8045564, 210-6135611.

“Τα αποθέματα σε αίμα μειώνονται δραματικά και οι ανάγκες στο Σύστημα Υγείας αυξάνονται συνεχώς. Ας αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας . Μερικά λεπτά μπορούν να χαρίσουν ζωή σε κάποιο συνάνθρωπό μας που δίνει τη δική του μάχη σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου” τονίζει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας & πρόεδρος του ΟΚΠΑ, κα Βούλα Αρσένη.

? Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στο κίνημα αιμοδοσίας – εθελοντισμού και προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό.

Προηγούμενο άρθροΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ:Η επικοινωνία γονιού και εφήβου – “Κρατήστε ισορροπίες”από την Ψυχολόγο και συνεργάτιδά μας Αλεξάνδρα Καππάτου
Επόμενο άρθροΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Μπαίνοντας σιγά-σιγά στο πρόγραμμά μας. Ήδη μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε τηρώντας φυσικά όλους τους κανόνες ασφαλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων