Ο Δήμος Βριλησσίων και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, ακολουθώντας τη νέα καθημερινότητα, όπου οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν εφαρμοστεί κατά το μεγαλύτερο μέρος στη ζωή των πολιτών,
συνεχίζει να πραγματοποιεί μέσω τηλεδιασκέψεων μια σειρά από προγράμματα συμβουλευτικής υποστήριξης για το παιδί, την οικογένεια και τις ευπαθείς ομάδες.

Kάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται προγράμματα Σχολής Γονέων (7 ομάδες), Νοητικής Ενδυνάμωσης (5 ομάδες) και ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος (1 ομάδα) αλλά και οι συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου.

Ηλεκτρονική αποστολή εκπαιδευτικού υλικού γίνεται και για τους μικρούς μαθητές των βρεφονηπιακών σταθμών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα, μέσω τηλεδιάσκεψης, να συνομιλούν με τις δασκάλες τους και να ανταλλάξουν δημιουργικές ιδέες.

Η νέα πραγματικότητα, λόγω κρίσης του covid-19, απαιτεί επαναδιαπραγμάτευση και προσαρμογή στα νέα δεδομένα, ώστε κανείς πολίτης να μην στερηθεί τα αναγκαία αγαθά και υπηρεσίες.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΚΠΑΔΒ-ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ:Ξεκινάμε το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών “Χάρισε Δύναμη”
Επόμενο άρθροΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων