Μένουμε σπίτι αλλά δεν αφήνουμε κανέναν μόνο! Και κανέναν χωρίς ένα γεύμα!Η Αλληλεγγύη έμπρακτα!

Μένουμε σπίτι και κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος Βριλησσίων μοίρασε το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα γιορτινά γεύματα σε όλους τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Με τη βοήθεια του προσωπικού, αλλά κυρίως με την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών που από την πρώτη στιγμή της δύσκολης περιόδου που διανύουμε βρίσκονται κοντά στους κατοίκους του Δήμου Βριλησσίων στηρίζοντας έμπρακτα το πνεύμα της αλληλλεγγύης, παραδόθηκαν κατ΄οίκον μόνο αυτό το διήμερο 700 γεύματα.

Ο Δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, συνεχάρη όλους τους εργαζόμενους και τους εθελοντές που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αφήνοντας τις δικές τους οικογένειες, για να σταθούν δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

“Οπλισμένοι με υπομονή θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτές τις Άγιες μέρες αποδεικνύεται η δύναμη που έχει κάθε πράξη αγάπης”, δήλωσε η Πρόεδρος τους Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας, κα Β. Αρσένη – Λάμπρου.

Μέσα από τη δοκιμασία της κρίσης το φως του Ανθρωπισμού και της Αλληλεγγύης έλαμψε τα σπιτικά και τις ψυχές όλων των ανθρώπων που περνούν δύσκολα.

Μένουμε κοντά σε όσους έχουν ανάγκη.

Προηγούμενο άρθρο2η ΜΕΡΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ- ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Επόμενο άρθροΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων