Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων   είναι  ΝΠΔΔ, έργο του οποίου είναι η παροχή υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα και αλληλεγγύης προς όλους τους κατοίκους του, αλλά και στις  ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τους χρήζοντας ειδικής μέριμνας πολίτες.

O αριθμός των συμπολιτών μας εκείνων, που η ανέχεια τους κάνει απόλυτα εξαρτώμενους από την ανθρωπιά όλων μας, την ευαισθησία  την αλληλεγγύη και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Πολύ σημαντικό εξίσου είναι, όλοι οι πολίτες να νιώθουν ότι μπορούν να διευκολυνθούν στην καθημερινότητα και στις τυχόν δυσκολίες που προκύπτουν, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που έχει και μπορεί να παρέχει ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου στον οποίο κατοικούν.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, βασική δομή αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας, λειτουργεί πολλά χρόνια προσφέροντας τους σταθερά ανά μήνα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με έμφαση τα τελευταία 9 έτη λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε στη χώρα μας.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, είναι επιχειρήσεις, σχολεία ,τοπικοί φορείς και απλοί πολίτες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο