Αγαπητά μέλη της Σχολής Γονέων του Δήμου Βριλησσίων,
Μαζί με τις θερμές μας ευχές για υγεία και χαρά την καινούργια χρονιά, σας στέλνουμε πρόσκληση για την πρώτη μας φετινή διάλεξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακώς, την ερχόμενη Παρασκευή 8/1/2021 στις 6.00 μ.μ., μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
Θέμα:“Δεξιότητα προσαρμοστικότητας και πως την επιτυγχάνουμε με όρους δομής και λειτουργίας εγκεφάλου”
Ομιλήτρια:Ε.Βαλιάντζα-Αφτιά Δρ. Μηχανικός Περιβάλλοντος και Νηπιαγωγός
Η οικονομική κρίση, η πανδημία, αλλά και πάρα πολλές άλλες συνθήκες αλλαγών στην ζωή μας (ατομικών, κοινωνικών, επαγγελματικών), απαιτούν την δεξιότητα της προσαρμοστικότητας. Η απαίτηση αυτή γίνεται πολύ ουσιώδης, όσο αυξάνεται η αβεβαιότητα για την λήψη των σχετικών αποφάσεων. Το τι σημαίνει αυτό από πλευράς ατομικής συγκροτήσεως, και πως αποκτάται ή βελτιώνεται η προσαρμοστικότητα σε παιδιά και ενηλίκους, θα συζητηθεί με όρους δομής και λειτουργίας εγκεφάλου, που είναι η περιοχή του παιδαγωγικού γνωστικού αντικειμένου της ομιλήτριας.
Προκειμένου να υπάρχει επάρκεια χρόνου για συζήτηση, η διάλεξη έχει προγραμματισθεί σε δύο διαδοχικές, αλλά χρονικά συνεχόμενες “αίθουσες του ΖΟΟΜ” .
Για να παρακολουθήσετε την διάλεξη, σας δίνουμε τις παρακάτω οδηγίες:
Κατεβάστε από το διαδίκτυο δωρεάν, την εφαρμογή ΖΟΟΜ στον υπολογιστή σας.
Πέντε λεπτά πριν την έναρξη της διαλέξεως, ενεργοποιείστε την ιστοσελίδα που σας δίνεται παρακάτω για το Α ΜΕΡΟΣ της διαλέξεως.
Θα σας ζητηθεί ένας κωδικός (password). Αντιγράφετε και βάζετε τον κωδικό του Α ΙΣΌΜΕΡΟΥ, που βλέπετε παρακάτω.
Περιμένετε λίγο, μέχρι να σας κάνει αποδεκτούς στην “αίθουσα “ ο ομιλητής, οπότε θα εμφανισθεί η οθόνη του ΖΟΟΜ.
Πατάτε το κουμπί του μικροφώνου (κάτω αριστερά), ώστε να δείχνει απενεργοποιημένο (συνήθως βγαίνει επάνω του μια κόκκινη γραμμή για να δείξει την απενεργοποίηση), ώστε να μην ακούγονται οι διάφοροι ήχοι από τους χώρους παρακολούθησης κατά την παρουσίαση του ομιλητού. Μόνον όταν εσείς θέλετε να μιλήσετε, ενεργοποιείτε αυτό το κουμπί. Παρόμοια είναι και η λειτουργία του κουμπιού της οθόνης, ακριβώς δίπλα από το κουμπί του μικροφώνου, αν θέλετε να φαίνεστε ή όχι.
Όταν θα τελειώσει ο χρόνος του Α ΜΕΡΟΥΣ (40 λεπτά), η οθόνη θα σταματήσει να φαίνεται, διότι υπάρχει περιορισμός χρόνου από το ίδιο το ΖΟΟΜ, και θα πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία εισόδου, με την ιστοσελίδα και τον κωδικό του Β ΜΕΡΟΥΣ, όπως φαίνονται παρακάτω.
A ΜΕΡΟΣ (18.00 -18.40 μ.μ.)
Κωδικός (pwd): bnA4NDlYeld3cHlFRTFtOGJmak1Ddz09
Β ΜΕΡΟΣ (18.40-19.20 μ.μ.)
Κωδικός (pwd): OXFZSjV6MGhlbFg0eGx6UDlIQ2ZzZz09
Καλή αρχή σε όλους,
Προηγούμενο άρθρο?Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις που μας εμπλέκουν σε συγχρωτισμό??? ?Μείνετε ασφαλείς? τηλεφωνήστε μας?
Επόμενο άρθροΕυχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν αυτές τις γιορτές!!! (ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων