Αγαπητοί Γονείς,
επειδή τα προσωρινά μέτρα δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε το πρόγραμμα μας μέσω των συναντήσεων μας στο Πνευματικό Κέντρο, και επειδή το διάστημα αυτό είναι δύσκολο για όλους μας στην οικογένεια, σας ενημερώνουμε ότι η Σχολή Γονέων θα συνεχίσει τις συναντήσεις της μέσω της τεχνολογίας που προσφέρεται, κάθε Παρασκευή.

Για αυτό το λόγο θα δημιουργηθεί ομάδα στο Viber (ανά 20 άτομα)

Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν ομάδες ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα υπάρξει.

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει με ομαδική κλήση όλων σας και η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με αυτήν με συνομιλία με ένα άτομο. Αρκεί να τηρηθούν κάποιοι κανόνες ώστε να μην μιλάμε όλοι μαζί.

Θα σας καλέσουμε εμείς (την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η σχολή γονέων) και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απαντήσετε στην κλήση. Θα σας ακούν και θα ακούτε όλους.
Για την καλύτερη ποιότητα της κλήσης καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε handsfree εξοπλισμό κατά προτίμηση ενσύρματο, εάν δεν έχετε τότε χρησιμοποιείτε κανονικά το κινητό σας. Καλό θα είναι να μην βάλετε ανοιχτή ακρόαση γιατί θα δημιουργήσει προβλήματα ποιότητας.

Για τα βήματα θα σας ενημερώσουμε μόλις συγκεντρωθεί ο κατάλληλος αριθμός

Σας παραθέτουμε τις σχετικές οδηγίες εγκατάστασης VIBER σε περίπτωση που δεν έχετε.

Παρακαλούμε απαντήστε μας μέσω e-mail (ky@vrilissia.gr) για το πιθανό ενδιαφέρον σας συμμετοχής σας και στείλτε παρακαλούμε και το τηλέφωνο σας για να δημιουργηθούν οι ομάδες.
==============================================
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ VIBER ΣΕ SMARTPHONE
Αναλόγως με το λογισμικό του smartphone κατεβάζετε το viber από έναν από τους παρακάτω συνδέσμους (ή κάνοντας αναζήτηση του «viber» στο ανάλογο κατάστημα, PlayStore ή AppStore):

Viber για iPhone:
https://apps.apple.com/…/viber-messenger-chats-…/id382617920

Viber για Android:
https://play.google.com/store/apps/details…

1. Εγκατάσταση Viber στην κινητή συσκευή σας και εισαγωγή κωδικού πρόσβασης.
Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη και η εγκατάσταση του Viber, ανοίξτε την εφαρμογή. Εισάγετε τον τηλεφωνικό αριθμό της συσκευής σας και έπειτα παραχωρήστε πρόσβαση στη λίστα επαφών σας, στη συνέχεια θα λάβετε ένα sms με έναν κωδικό τον οποίο θα καταχωρήσετε στο Viber.
Εφόσον ολοκληρώσατε τα παραπάνω είσαστε έτοιμοι. Τώρα θα δείτε πολλές επιλογές στο κάτω μέρος της εφαρμογής, όπως μηνύματα, πρόσφατες κλήσεις, επαφές και πληκτρολόγιο.

2. Αγγίξτε το κουμπί Επαφές για να δείτε όλα τα άτομα στις επαφές του τηλεφώνου σας που χρησιμοποιούν το Viber.
Πατώντας σε μια επαφή θα δείτε δύο ξεχωριστές επιλογές. Δωρεάν κλήση και δωρεάν κείμενο. Με μία από αυτές τις επιλογές θα μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση ή μια συνομιλία κειμένου με το άτομο που επιθυμείτε να συνομιλήσετε.

Υπομονή και όλα θα διορθωθούν θα τα καταφέρουμε….όλοι μαζί.

Προηγούμενο άρθροΣυγκινητική η ανταπόκριση των Ποντίων Βριλησσίων για την κάλυψη των αναγκών για την αγορά αναγκαίων ειδών για το Γηροκομείο Αθηνών!
Επόμενο άρθροΣυγκινητική η προσέλευση των εθελοντών από όλη την πόλη των Βριλησσίων όπου δείχνουν με κάθε τρόπο την στήριξή τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων