Συνεχίζουμε συστηματικά και πάλι με τον έλεγχο μέσω rapid test στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας, διότι ο covid-19  είναι ακόμη εδώ.

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 από τις 09.30-15.00 σε συνεργασία με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ , θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος πια έλεγχος για τον covid-19.

Υπενθυμίζουμε σε όσους έχουν νοσήσει λόγω covid-19 ,ότι λειτουργούμε ιατρείο long covid-19 ,για μακροχρόνιες παρενέργειες .

Τα συμπτώματα του κορονοϊού μπορεί να περάσουν γρήγορα, μερικοί όμως άνθρωποι έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Ο όρος «σύνδρομο long-COVID» περιλαμβάνει τα συμπτώματα και σημεία, αλλά και τις επιπλοκές (όψιμες ή μακροχρόνιες) που εμμένουν ή εμφανίζονται 4 εβδομάδες μετά τη λοίμωξη με SARS-CoV-2.

Μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Βριλησσίων, με εξειδικευμένο επιστημονικά προσωπικό, εξετάζονται τα συμπτώματα του μακροχρόνιου covid-19 και παρέχονται δωρεάν διάγνωση και συμβουλές για την αντιμετώπισή τους, για όλους τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιείται:

  • ΕΛΕΓΧΟΣ για long covid-19 παρενέργειες οι επιπτώσεις του covid-19 σε βάθος χρόνου
  • Κλινική εξέταση
  • διάγνωση θεραπεία
  • οξυμετρία
  • Διερεύνηση για βήχα
  • Δύσπνοια
  • Πόνους στο στήθος
  • Αιμόπτυση

Η παροχή αυτών των ιατρικών υπηρεσιών των Δημοτικών Ιατρείων δεν αφορά μόνο στους ασθενείς covid- 19, αλλά και στους πολίτες που ενδιαφέρονται να εξεταστούν και αφορά την συγκεκριμένη ειδικότητα.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να εξεταστούν μπορούν να καλούν για ραντεβού στο     210 – 8045564 όπου η πνευμονολόγος μας διενεργεί εξετάσεις ειδικές για να ελεγχθεί αν έχει αφήσει τυχόν βλάβες.

 

 

Προηγούμενο άρθροΚ.Α.Π.Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023
Επόμενο άρθρο6η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 20.01.2023 ΣΤΙΣ 18.00 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων