“Τίποτα για Εμάς χωρίς Εμάς” το σύνθημα της ΕΣΑΜΕΑ
Σήμερα κλιμάκιο Κοινωνικών λειτουργών του Δήμου και του Κοινωνικου Οργανισμού μας, συμμετείχαν στην σύσκεψη μαζί με την Αντιδημάρχο και Πρόεδρο του ΟΚΠΑ κα Β.Αρσενη, με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με αναπηρία και συγκεκριμένα με τον Κο Μαρκοσταμο μέλος του ΔΣ ΕΣΑΜΕΑ και αντίστοιχα και τον κοινωνικό Λειτουργό τους, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ μας,η οποία και θεωρείται εκ μέρους μας δεδομένη.
Καταλήξαμε άλλη μια φορά στην διαπίστωση ότι η αναπηρία δεν είναι ατομικό αλλά κοινωνικό και συλλογικό ζήτημα. Από τον μήνα Νοέμβριο θα υπάρχει δύο φορές τον μήνα άνθρωπος της ΕΣΑΜΕΑ στα γραφεία του κέντρου κοινότητας όπου σε συνεργασία με τις διαπιστευμένες υπαλλήλους μας στα Κ.Κ θα εξυπηρετούν ΆμεΑ ενημερώνοντας τους για όλα όσα δικαιούνται. Επίσης αποφασίστηκε ο προγραμματισμός από κοινού, μιας ημερίδας με αφορμή την ημέρα των ατόμων με αναπηρίες στις 2/12/19.
Στόχος η καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των ατόμων με αναπηρία, η προώθηση, προστασία και απόλαυση των ανθρωπίνων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους.

Προηγούμενο άρθροΓιατί να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο
Επόμενο άρθροΒιωματικός Τρύγος και Έθιμα για τον Γ’ Παιδικό Δημοτικό Σταθμό Βριλησσίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων