Ξεκινήσαμε το Σάββατο 29-5-2021 , την φόρτωση ζωοτροφών,κρεμών για εγκαύματα, νερών, και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης,που θα μεταφερθούν στον δήμο Κορινθίας σε φιλοζωική οργάνωση για την υποστήριξη των τραυματισμένων κ ταλαιπωρημένων ζώων από την φωτιά . Η ποσότητα τεράστια που συγκεντρώθηκε χρειάστηκε φορτηγό μεγάλο και άλλα μηχανήματα για να διευκολυνθεί η φόρτωση τους. ?Σας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την ανταπόκριση σας!! Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας στον ΟΚΠΑΔΒ που για μια ακόμα μια φορά βοηθάνε σε όλα.
?Την αποστολή συνοδεύουν εκ μέρους του Κοινωνικού Οργανισμού , το μέλος του ΔΣ ΟΚΠΑΔΒ κος Κοντοδινας Δημήτρης και η Κοινωνική Λειτουργός κα Αφροδίτη Παπαδόπουλου, καθώς κ η κα Εύη Καλουμερη με δύο ακόμα άτομα εκ μέρους της διεύθυνσης περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.
Σας ευχαριστούμε όλους όσοι έσπευσαν, όσοι βοήθησαν κ βοηθούν, όσοι το επικοινώνησαν παντού.
Συνολικά παραδώσαμε 1 τόνο περίπου, με είδη πρώτης ανάγκης, ζωοτροφές, φαρμακευτικό υλικό, νερά, κτλ, στην φιλοζωική ένωση Μεγάρων – Φιλοζωικό Σωματείο και την Πρόεδρο κα Μανώλη Ελένη, οι οποίοι συνεργάζονται με τον δήμο. Θα προωθηθούν άμεσα σε μέλη τους ❤️εθελοντές και κτηνιάτρους στο Αλεποχωρι για να μοιραστούν στα σημεία ανάγκης, τα οποία είναι:

↪️στο Μάζι
↪️ στο Χάνι
↪️στο Σχίνο
↪️ Πευκαινεα
↪️ Πευκογυαλι
και όπου αλλού έχει διαπιστωθεί ότι έχουν πληγεί ζώα?Γίνεται ένας τεράστιος αγώνας εκ μέρους τους,?? σε συνεργασία με τους τοπικούς κτηνιάτρους?? ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν..
Ευχόμαστε καλή δύναμη ?
Συνεχίζουμε…
Προηγούμενο άρθροYΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Επόμενο άρθροΔομή Ψυχολογικής Διάγνωσης-Υποστήριξης:Που οφείλεται η έλλειψη αυτοσυγκράτησης;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων