Ξεκινήσαμε το Σάββατο 29-5-2021 , την φόρτωση ζωοτροφών,κρεμών για εγκαύματα, νερών, και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης,που θα μεταφερθούν στον δήμο Κορινθίας σε φιλοζωική οργάνωση για την υποστήριξη των τραυματισμένων κ ταλαιπωρημένων ζώων από την φωτιά . Η ποσότητα τεράστια που συγκεντρώθηκε χρειάστηκε φορτηγό μεγάλο και άλλα μηχανήματα για να διευκολυνθεί η φόρτωση τους. 🙏Σας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την ανταπόκριση σας!! Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας στον ΟΚΠΑΔΒ που για μια ακόμα μια φορά βοηθάνε σε όλα.
👉Την αποστολή συνοδεύουν εκ μέρους του Κοινωνικού Οργανισμού , το μέλος του ΔΣ ΟΚΠΑΔΒ κος Κοντοδινας Δημήτρης και η Κοινωνική Λειτουργός κα Αφροδίτη Παπαδόπουλου, καθώς κ η κα Εύη Καλουμερη με δύο ακόμα άτομα εκ μέρους της διεύθυνσης περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.
Σας ευχαριστούμε όλους όσοι έσπευσαν, όσοι βοήθησαν κ βοηθούν, όσοι το επικοινώνησαν παντού.
Συνολικά παραδώσαμε 1 τόνο περίπου, με είδη πρώτης ανάγκης, ζωοτροφές, φαρμακευτικό υλικό, νερά, κτλ, στην φιλοζωική ένωση Μεγάρων – Φιλοζωικό Σωματείο και την Πρόεδρο κα Μανώλη Ελένη, οι οποίοι συνεργάζονται με τον δήμο. Θα προωθηθούν άμεσα σε μέλη τους ❤️εθελοντές και κτηνιάτρους στο Αλεποχωρι για να μοιραστούν στα σημεία ανάγκης, τα οποία είναι:

↪️στο Μάζι
↪️ στο Χάνι
↪️στο Σχίνο
↪️ Πευκαινεα
↪️ Πευκογυαλι
και όπου αλλού έχει διαπιστωθεί ότι έχουν πληγεί ζώα🐶Γίνεται ένας τεράστιος αγώνας εκ μέρους τους,👏👏 σε συνεργασία με τους τοπικούς κτηνιάτρους👏👏 ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν..
Ευχόμαστε καλή δύναμη 🙏
Συνεχίζουμε…
Previous articleYΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Next articleΔομή Ψυχολογικής Διάγνωσης-Υποστήριξης:Που οφείλεται η έλλειψη αυτοσυγκράτησης;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy