Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής καθηγητών ERASMUS, το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με τον ΟΚΠΑΔΒ και συγκεκριμένα το τμήμα Λεσχών φιλίας (ΚΑΠΗ), υποδεχτήκαμε Καθηγήτριες και καθηγητές του Medical College Jagiellonian University της Πολωνίας.
Ήταν αίτημα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής να επισκεφτούν το ΚΑΠΗ μας (δεδομένου ότι αποτελεί όπως επικαλέστηκαν γραπτώς πρότυπο λειτουργίας και οργάνωσης με πληθώρα υπηρεσιών προς τον ηλικιωμένο πληθυσμό). Ξεναγήθηκαν και συνομίλησαν με την Πρόεδρο κα Αρσένη, την Προϊσταμένη κα Μαλτέζου, τον Ιατρό ειδικό στη γηριατρική κο Σιάτο ο οποίος και εξήγησε το οργανωμένο σύστημα αποτύπωσης ιατρικής καρτέλας, που εφαρμόζουμε τα τελευταία 6 χρόνια στο θέμα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το ιστορικό ιατρικό μητρώο κάθε εγγεγραμμένου μέλους,την συνταγογράφηση κτλ. Ενημερώθηκαν για όλες τις δωρεάν παροχές, φυσικοθεραπεία, θεατρική ομάδα, λάτιν χορό, δημοτικούς χορούς, χορωδία,ζωγραφική, Η/Υ, εκδρομές, πολιτιστικά δρώμενα, θέατρα, ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης, ιατρείο μνήμης, ψυχολογική υποστήριξη, οδοντιατρικός έλεγχος κτλ.
Να ενημερώσουμε ότι τα τελευταία έτη πραγματοποιείται εκπαίδευση φοιτητών στο ΚΑΠΗ μας.

Προηγούμενο άρθρο3η συνάντηση του Β΄ Κύκλου των Εφήβων και Νέων στα Βιωματικά Εργαστήρια με την συνεργασία της HELLENIC YOUTH PARTICIPATION!
Επόμενο άρθροΚΔΑΠ ΆμεΑ Κρίκος:Συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στο Πρόγραμμα Εξάσκησης Κινητικών Δραστηριοτήτων MATP των Special Olympics Hellas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων