Κοντά στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» βρέθηκε ο Δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, προκειμένου να τους ευχηθεί για τις γιορτές και τη νέα χρονιά, να ανταλλάξουν ευχές,αλλά και για να συνομιλήσει μαζί τους για τυχόν ελλείψεις ή προβλήματα που τους απασχολούν.

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αφορά 120 άτομα μέχρι στιγμής(αριθμός που αυξομειώνεται), μεταξύ αυτών ηλικιωμένους συμπολίτες των Βριλησσίων, που ζουν μόνοι, καθώς και άτομα με κινητικά προβλήματα, που είναι αδύνατη η πρόσβασή τους σε καθημερινές ανάγκες.

Μέσω του προγράμματος οι ωφελούμενοι υποστηρίζονται από 2 νοσηλεύτριες και 5 άτομα γενικών καθηκόντων,(πρόγραμμα Εναρμόνιση οικογενειακής ζωής και ΟΑΕΔ plus 55), προκειμένου να εξυπηρετηθούν σε θέματα καθημερινότητας, όπως συνοδεία σε νοσοκομεία, συνταγογραφήσεις, ατομική υγιεινή και προμήθεια προϊόντων πρώτης ανάγκης, ώρες συντροφιάς, φυσικοθεραπεία αλλά και ψυχολογική υποστήριξη.

Τον Δήμαρχο, κ. Ξένο Μανιατογιάννη, συνόδευσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας & Πρόεδρος του ΟΚΠΑ, κα Β. Αρσένη- Λάμπρου, ο κ. Ηλίας Μποζάς, Προϊστάμενος Κοινωνικών Δομών και η Κοινωνική Λειτουργός, κα Ελένη Φιλίππου.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ώστε κανείς συνδημότης μας να μην αισθάνεται αβοήθητος και μόνος.

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Βριλησσίων στις 5/1/2020 προκειμένου να δώσει τις τελευταίες οδηγίες για την αντιμετώπιση των καιρικών συνθηκών που αναμένονται.
Επόμενο άρθροΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ-10+2 ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων