ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ & ΚΔΑΠ/ΜΕΑ

Σας ενημερώνουμε ότι η 10945/02.08.2022 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το επιδοτούμενο πρόγραμμα της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023, δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr).

Η Αίτηση συμμετοχής θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στο χρονικό διάστημα από 02.08.2022 έως 12.08.2022 και ώρα 23:59 στην εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr , paidikoi.eetaa.gr «Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων») ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλήρωσης της πρόσκλησης. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση κωδικών TaxisNet, αποκλειστικά του/της αιτούντος/σας.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων, περιγράφονται αναλυτικά στην Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Δομές Δήμου Βριλησσίων:
Α’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Βριλησσίων (Εθν. Αντιστάσεως 113)
Γ’ Παιδικός Σταθμός Δήμου Βριλησσίων (Προποντίδος 3)
Δ’ Παιδικός Σταθμός Δήμου Βριλησσίων (Διός 45)
ΚΔΑΠ/ΜΕΑ Α’ Βάρδια (Αθ. Διάκου 14)
ΚΔΑΠ/ΜΕΑ Β’ Βάρδια (Αθ. Διάκου 14)

Προηγούμενο άρθροΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2022-2023 & ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΝΑ ΣΤΑΘΜΟ
Επόμενο άρθροVRILISSIA ONLINE κατέβασε την εφαρμογή της πόλης μας❤️ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων