Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης , στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς  του ιού covid-19, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ,  δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνουτην Τρίτη 29 Μαρτίου 2022  από τις 09:30-15:00 , τα οποία θα πραγματοποιηθούν στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Βριλησσίων ( Λ.Πεντέλης 62 / 1ος όροφος) σε κλειστό στεγασμένο χώρο! 

Κινητή μονάδα του  ΕΟΔΥ  σε συνεργασία με το  ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και εθελοντών των δημοτικών ιατρείων, θα βρίσκεται στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας , όπου όλοι οι πολίτες των Βριλησσίων  άνω των 10 ετών , θα μπορούν να προσέλθουν και να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο  δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα , ΑΜΚΑ,  καθώς επίσης και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του ελέγχου.

  • Σημειώστε το – προγραμματίστε τον έλεγχο σας – Προστατευτείτε 
  • Ο έλεγχος σώζει ζωές, προλαμβάνει δυσάρεστες εξελίξεις
  • Συνεχίζουμε να “κυνηγάμε” τον  covid19, περιορίζουμε την εξάπλωση στον Δήμο μας
Previous article⭕Παγκόσμια ημέρα συνδρόμου down 21.3.2022
Next articleΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ – ΠΕΜΠΤΗ 24.3.2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00- ΜΕΣΩ WEBEX ΜΕ ΘΕΜΑ: Εκφοβισμός. Αποδέχομαι τη διαφορετικότητα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy