• ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!!

 Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 από τις 11:00 – 14:00, στο πάρκινγκ του ΑΒ Βασιλόπουλου, Λεωφόρος Πεντέλης 39, Βριλήσσια!

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης σε συνεργασία με την PRAKSIS στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών και ιατρικών προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία, πραγματοποιεί μηνιαίο κύκλο παρεμβάσεων με σκοπό το τρίπτυχο «ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση» για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Η δράση υλοποιείται κάθε μήνα στην πόλη των Βριλησσίων μέσω κινητής μονάδας με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (Γιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Επιστήμονες).

O έλεγχος πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού, με άμεσο αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους  (άνδρες και γυναίκες που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή)

Παράλληλα θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ελέγχου, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία Covid –19.

Previous articleΑπό την Ημερίδα Υγείας & Περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/5/2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Ν.Εγγονόπουλος”στο πάρκο πρώην ΤΥΠΕΤ
Next articleKOINΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ – Ανάγκη σε φάρμακα – (επισυνάπτεται λίστα)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy