Συνεχίζεται για 2η χρονιά η συνεργασία του Δήμου Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης με την HELLENIC YOUTH PARTICIPATION που αφορά του νέους από 14 ετών!
Το 2019 οι νέοι μας σχεδίασαν και υλοποίησαν μερικά απίστευτα workshops βασισμένα στην βιωματική μάθηση μαζί με τους ξένους εκπαιδευτές από Ισπανία, Γαλλία, Ελβετία, Αγγλία!
Θέλοντας να συνεχίσουμε αυτή τη δημιουργική ομάδα η οποία διαμορφώθηκε πέρσι, επιθυμούμε να προσκαλέσουμε ξανά νέους από 14 ετών και άνω στις συναντήσεις οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα κάθε 2 Σάββατα τον μήνα στον Δήμο Βριλησσίων.
Βασικός μας στόχος αποτελεί η ενδυνάμωση των νέων μέσα από δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης ώστε να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Τα Διαπολιτισμικά Εργαστήρια Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού για νέους από 14 ετών πραγματοποιούνται στην Αγγλική Γλώσσα και είναι εντελώς δωρεάν!

Θέλουμε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας στον Δήμο Βριλησσίων και σας καλούμε να συμμετέχετε!

Ξεκινάμε το Σάββατο 31/10/2020 και ώρα 15:00-17:00 σας περιμένουμε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11, Βριλήσσια)!

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 210-6135611 !

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικό Φαρμακείο:Παραδώσαμε σήμερα μεγάλη ποσότητα φαρμάκων για καρκινοπαθείς, στο Άγγιγμα Ζωής.
Επόμενο άρθρο1ο ΒΑΖAΑR ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΠΑΔΒ,για όλες τις ηλικίες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων