Σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 ξεκίνησε η εφαρμογή του προγράμματος της ενίσχυσης της γραμμής διανομής γευμάτων προς συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων.

Συνολικά θα προσφέρονται καθημερινά και Σαββατοκύριακα 600 γεύματα (γεύμα και δείπνο), στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων και μέρους ευπαθών μελών του Β.σ.Σ.

Η ενίσχυση αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα την Αντιπεριφερειάρχη Β.Τομέα κα Λουκία Κεφαλλογιάννη, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής βοήθειας .

Κοινός στόχος παραμένει η προσπάθεια υποστήριξης των ευπαθών ομάδων αλλά και ο περιορισμός των μετακινήσεων τους όσο το δυνατόν, είπε η Αντιδ/ρχος Κοιν.Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού κα Β.Αρσένη.

Previous articleΧρηματική ενίσχυση του Αθλητικού Συλλόγου στίβου”Αίολος Βριλησσίων” στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.
Next articleΣυνεχίζεται και Σαββατοκύριακο η καθημερινή προσφορά γευμάτων στις ευπαθείς ομάδες,μια συνεργασία του δήμου μας μεσώ του Κοινωνικού Οργανισμού με την περιφέρεια Βορείου τομέα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

I accept the Privacy Policy