Σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 ξεκίνησε η εφαρμογή του προγράμματος της ενίσχυσης της γραμμής διανομής γευμάτων προς συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων.

Συνολικά θα προσφέρονται καθημερινά και Σαββατοκύριακα 600 γεύματα (γεύμα και δείπνο), στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων και μέρους ευπαθών μελών του Β.σ.Σ.

Η ενίσχυση αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα την Αντιπεριφερειάρχη Β.Τομέα κα Λουκία Κεφαλλογιάννη, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής βοήθειας .

Κοινός στόχος παραμένει η προσπάθεια υποστήριξης των ευπαθών ομάδων αλλά και ο περιορισμός των μετακινήσεων τους όσο το δυνατόν, είπε η Αντιδ/ρχος Κοιν.Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού κα Β.Αρσένη.

Προηγούμενο άρθροΧρηματική ενίσχυση του Αθλητικού Συλλόγου στίβου”Αίολος Βριλησσίων” στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.
Επόμενο άρθροΣυνεχίζεται και Σαββατοκύριακο η καθημερινή προσφορά γευμάτων στις ευπαθείς ομάδες,μια συνεργασία του δήμου μας μεσώ του Κοινωνικού Οργανισμού με την περιφέρεια Βορείου τομέα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων