Όλοι ίσοι όλοι διαφορετικοί, παίζουμε , μαθαίνουμε, σεβόμαστε .
Από την δράση στο 1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων play unified- learn unified , με τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος και του Μαργαρίτα,σε μια πολύ δυναμική ενημερωτική εκδήλωση.
Ευχαριστούμε πολύ την Διευθύντρια κα Σύρμα Ευαγγελία για την εξαιρετική διαχρονικά ευαισθητοποίηση των μαθητών του σχολείου της, το εκπαιδευτικό προσωπικό και την κα Γωγώ Κολέκα – Λιακοπουλου για την άριστη οργάνωση και συνεργασία.
Τέλος την καθηγήτρια φυσικής αγωγής του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος κα Ειρήνη Τρομπέτα για την ακούραστη και δημιουργική της προσπάθεια στην ενημέρωση όλων, αλλά και όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν σε αυτή.
Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιαννη για την παρουσία του στην εκδήλωση ,τα πολύ σημαντικά κ συγκινητικά λόγια του προς τους μαθητές, την διαρκή υποστήριξη του,την παρότρυνση και την ενεργά δυναμική του συμμετοχή σε κάθε προσπάθεια.
Την βράβευση στην Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου κα Ευαγγελία Σύρμα , πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιαννης, πάντα ένθερμος υποστηρικτής των ΑμεΑ και “οπαδός” της φιλοσοφίας “όλοι ίσοι όλοι διαφορετικοί”!
Προηγούμενο άρθροEπίσκεψη στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο Β’.
Επόμενο άρθρο⭕ ΔΩΡΕΑΝ Ψηφιακή Μαστογραφία για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν ηλικίας 40-70 ετών !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων