Την εμπάθεια στο πρόσωπο της Προέδρου μας, εξαργύρωσαν εις βάρος συνανθρώπων μας …αυτή είναι η πολιτική κοινωνική ευαισθησία τους
Απόψε βίωσα τα νέα ήθη κοινωνικής ευαισθησίας , προπηλακισμού, λεκτικής , προσωπικής κ βιαιης επίθεσης σωματικής..

Με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές κατά της προέδρου του ΟΚΠΑ, κας Αρσένη, επέλεξαν να δώσουν το νέο στίγμα των προθέσεών τους συγκεκριμένες δυνάμεις και πρόσωπα της αντιπολίτευσης στο χθεσινό ΔΣ.
Αφορμή αποτέλεσε εισήγηση της αρμόδιας δημοτικής υπηρεσίας για μείωση οφειλής νερού σε οικονομικά αδύναμη οικογένεια και με μέλος της με 80% αναπηρία.
Το έργο του ΟΚΠΑ, εκπροσωπούμενο από την Πρόεδρο, το ΔΣ και τα στελέχη, δεν αμφισβητείται. Η λειτουργία του Οργανισμού και η νομιμότητα της δεν αμφισβητείται.
Οτιδήποτε άλλο αποτελεί νέα και ξένα ήθη προς την πόλη μας και το δημοτικό συμβούλιό μας, που δεν τιμούν ορισμένους από τους «εκλεκτούς» της πόλης μας.
…..Σκηνές απείρου κάλλους, σε ένα δημοτικό συμβούλιο που η παρατάξη του κου Πισιμίση αποχώρησε από την ψηφοφορία που αφορούσε το 14ο θέμα για την διαγραφή των οφειλών ύδρευσης προς τον δήμο, 3 ατομων δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου εκ των οποίων ο ένας με ποσοστό 80% αναπηρία. Η παράταξη της Νέας Πνοής προσπάθησε να διαλυσει το συμβούλιο κ να αποτρεψει την απόφαση αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ο δε κος Ντινόπουλος έκανε τον Πόντιο πιλατο λόγω εσωκομματικής πλειοδοσίας προφανώς, για το ποιός είναι ο πιο κομματικός κ αντιδραστικός. Προκάλεσε δε ο κος Πισιμίσης τεχνητή ένταση λόγω δήθεν αδιαφανών διαδικασιών των κοινωνικών υπηρεσιών κ αμφισβήτησης του έργου που γίνεται στον Κοινωνικό Οργανισμό.
Στο τέλος δε, δέχτηκα προσωπική απρόκλητη επίθεση, αρπαγής του κινητού μου για να σταματήσει η βιντεοσκόπηση της συνεδρίασης ωστε να μην μάθουν οι Βριλησσιωτες την αλήθεια, η οποία τους εκθέτει όλους. Επικαλέστηκα όπως θα ακούσετε κ θα δείτε, την κοινωνική τους ευαισθησία την οποία διαθέτουν δυστυχως αλλά καρτ.
Συγχαρητήρια για την εντιμη στάση της παράταξης που εκφράζει η κα Αθανασοπούλου.

Απόψε βίωσα τα νέα ήθη κοινωνικής ευαισθησίας , προπηλακισμου, λεκτικής , προσωπικής κ βιαιης επίθεσης σωματικής…….Σκηνές απείρου κάλλους, σε ένα δημοτικό συμβούλιο που η παρατάξη του κου Πισιμίση αποχώρησε από την ψηφοφορία που αφορούσε το 14ο θέμα για την διαγραφή των οφειλών ύδρευσης προς τον δήμο, 3 ατομων δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου εκ των οποίων ο ένας με ποσοστό 80% αναπηρία. Η παράταξη της Νέας Πνοής προσπάθησε να διαλυσει το συμβούλιο κ να αποτρεψει την απόφαση αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ο δε κος Ντινόπουλος έκανε τον Πόντιο πιλατο λόγω εσωκομματικής πλειοδοσίας προφανώς, για το ποιός είναι ο πιο κομματικός κ αντιδραστικός. Προκάλεσε δε ο κος Πισιμίσης τεχνητή ένταση λόγω δήθεν αδιαφανών διαδικασιών των κοινωνικών υπηρεσιών κ αμφισβήτησης του έργου που γίνεται στον Κοινωνικό Οργανισμό.Στο τέλος δε, δέχτηκα προσωπική απρόκλητη επίθεση, αρπαγής του κινητού μου για να σταματήσει η βιντεοσκόπηση της συνεδρίασης ωστε να μην μάθουν οι Βριλησσιωτες την αλήθεια, η οποία τους εκθέτει όλους. Επικαλέστηκα όπως θα ακούσετε κ θα δείτε, την κοινωνική τους ευαισθησία την οποία διαθέτουν δυστυχως αλλά καρτ.Συγχαρητήρια για την εντιμη στάση της παράταξης που εκφράζει η κα Αθανασοπούλου.

Δημοσιεύτηκε από Αρσενη Λαμπρου Βουλα στις Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Προηγούμενο άρθροΑΙΜΟΔΟΣΙΑ : Σάββατο 7/12/2019 ώρα 09.00-13.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας… δίνουμε κάτι από τον εαυτό μας!!
Επόμενο άρθροΗ Ψυχογηριατρική Εταιρεία ”Νέστωρ” αρωγός σας στη μάχη ενάντια στην άνοια..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων